Cristina Ich, despre relația cu Alex Pițurcă: "Ne certăm din orice"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 iul 2022, 06:45
Alex Pițurcă și Cristina Ich
Sursa: Instagram

Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, a vorbit despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă.

Cristina Ich i-a făcut o declarație superbă lui Pițurcă Jr. pe Instagram. "La începutul relației eram cam leșinată. Ai noroc, încă sunt", a scris pe contul ei Cristina Ich

Influencerița a vorbit deschis despre conviețuirea cu Piți Jr., cu care are și un copil. Ea a recunoscut că se ceartă des cu partenerul ei de viață.

"Ne-a făcut cunoștință un prieten bun de-al meu, Cătălin.

M-am îndrăgostit pe loc de el. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni l-am anunțat pe Whatsapp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt.
Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi"
, a dezvăluit Cristina Ich.

Potrivit presei mondene, Alex Pițurcă a cerut-o de soție pe Cristina Ich. Cei doi au împreună un băiețel superb, Noah, care s-a născut pe 26 octombrie 2019.

Citeste si: Cum arată Claudia Naboiu, singura fiică a lui Victor Pițurcă. FOTO

Deși inițial nu s-au căsătorit, presa mondenă scrie că Piți Jr. a cerut-o în căsătorie pe frumoasa influenceriță cu care are un copil.

"Îmi place foarte mult să trăiesc în concubinaj. De ce nu mă căsătoresc? Pentru că femeile, după ce se căsătoresc, o iau razna. Eu deja sunt razna. Eu sunt super bine așa. Plus că sunt Săgetător, dacă îmi îngrădește cineva libertatea, îmi ia aerul, sufletul.

Plus că ne e și rușine să fim în centrul atenției. Am avut de gând la un moment dat și pe urmă ne-am răzgândit, că ne-am certat", spunea Cristina Ich într-un Story pe Instagram.

Cristina Ich îi laudă pe părinții lui Alex Pițurcă

Frumoasa influenceriță pare că are o relație excelentă cu părinții lui Alex Pițurcă, Maria și Victor Pițurcă, fostul selecționer al României.

Cristina Ich i-a lăudat pe amândoi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sunt niște oameni foarte drăguți. Domnul Pițurcă e calm, arată foarte bine, nu-i dai vârsta deloc, aleargă 5 km zilnic și mănâncă numai carne bio, nu din comerț", a declarat "nora" lui Victor Pițurcă.

Citeste si: Cum arată mama Cristinei Ich, femeia de la care a dobândit toată frumusețea. FOTO

 

 

 

 

 

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.