Cristina Ich își schimbă numele din buletin! „E o poveste atât de lungă” Care este, de fapt, numele real al vedetei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 feb 2024, 21:36

Cristina Ich își schimbă numele din buletin! „E o poveste atât de lungă” Care este, de fapt, numele real al vedetei

Sursa: Cristina Ich Facebook

Cristina Ich este o vedetă cunoscută pentru frumusețea sa, dar și pentru aparițiile sale extravagante de pe rețelele sociale. Aceasta postează constant filmulețe amuzante, dar aduce în discuție și subiecte serioase, de natură psihologică.

Invitată în cadrul unui podcast, Cristina Ich a vorbit despre controversatul său nume. Puțini știu cum o cheamă, de fapt, pe frumoasa vedetă!

Care este povestea numelui Ich

Cristina Ich a decis că numele care a făcut-o celebră trebuie să se găsească și în buletin, însă nu a dezvăluit care este întreaga poveste din spatele acestei decizii.

„În curând va scrie Ich în buletin.

Îmi schimb numele. Numele meu este Cristina Micu și o să pun Cristina Ich, renunț la Micu.

E o poveste atât de lungă cu numele Ich, destul de personală și nu aș vrea explic niciodată. Ich nu înseamnă „eu” în germană, conjugarea verbului în germană. Hai să nu exagerăm că nu sunt atât de lipsită de imaginație. E o poveste acolo, dar destul de încărcată pentru mine și nu aș vrea să trec peste, dar cred eu că numele acesta mă va ajuta într-un fel, cum m-a ajutat pe parcurs și o să scot în curând

și propriul meu brand.

Numele e mult mai sonor, mult mai internațional decât dacă mi s-ar spune Cristina Micu. În 2009-2010 m-am prezentat cu numele acesta, când a apărut și platforma de Instagram. Eu cu numele ăsta deja mă prezentam tuturor oamenilor pe care-i cunoșteam la momentul respectiv. Eu spuneam Cristina Ich, nu spuneam niciodată Cristina Micu.

Eu aveam deja numele ăsta, dar nu îl foloseam public.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Da, acolo este situația pe care nu vreau să o dezvolt. În schimb, mama mea are cu totul alt nume, iar tatăl meu vitreg are și el alt nume și atunci nu ar avea cum să se supere că nu i-l folosesc,” a

mărturisit aceasta.

Cristina Ich, din nou împreună cu Alex Pițurcă?

Se pare că relația dintre Cristina Ich și Alex Pițurcă a stârnit multă curiozitate în rândul fanilor, deoarece aceștia ar fi petrecut revelionul împreună.

Citește și: Cristina Ich, prima reacție după ce Alex Pițurcă, tatăl fiului ei, a fost reținut de procurorii DNA: ”Îi sunt alături orice ar fi, indiferent ce ar păți”

Cuplul a marcat trecerea în noul an în București, în compania unor prieteni, iar fostul fotbalist a împărtășit un scurt clip video pe rețelele sociale, surprinzându-i pe cei doi în momente apropiate. Cristina Ich a distribuit ulterior aceste imagini pe contul său de Instagram și a subliniat că, de fapt, nu s-a despărțit niciodată de Alexandru Pițurcă.

„Eu și Alex nu am fost niciodată despărțiți, doar că am ales să nu îmi mai postez viața pe rețelele sociale și nici nu o să o mai fac! ”, a spus Cristina Ich, potrivit cancan.ro.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.