Cristina, întâlnire romantică cu Radu. Concurentul a surprins-o cu un cadou: "Un inel?"

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 oct 2023, 20:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 7 octombrie, la Kanal D.

Cristina și Radu au avut parte de al doilea date. De această dată, concurenții s-au plimbat în parc, au mers cu barca și au încheiat întâlnirea cu o masă la restaurant. Cei doi tineri au reușit să se bucure de fiecare moment petrecut împreună și să clarifice anumite aspecte din relația lor.

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Antoni a răbufnit și a lansat acuzații crunte la adresa Juliei! „Mai bagi o râcă între mine și Larisa!” Iată cum a reacționat concurenta și ce scandal de proporții s-a iscat

Radu, atent la detalii! Cum a surprins-o concurentul pe Cristina

Andreea Mantea i-a anunțat pe concurenți din Casa iubirii că a venit momentul să vadă imaginile de la date-ul Cristinei cu Radu.. Cum a decurs, de fapt, întâlnirea lor? 

Cristina a plecat puțin îngândurată la date. În momentul în care s-a întâlnit în parc cu Radu, acesta i-a oferit un buchet superb de flori, iar Cristinei i-a revenit zâmbetul pe buze.

Cu toate acestea, starea de bine nu a durat foarte mult, deoarece Cristina și-a adus aminte de lucrurile pe care Radu le-a spus despre ea. Astfel, cei doi au ajuns din nou într-un mare impas. Cristina a recurs la reproșuri, iar în cele din urmă s-a întristat teribil și a izbucnit în lacrimi amare.  

Citește și: Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

''Când începem să vorbim despre asta în emisiune mi se strică dispoziția. Când îmi amintesc despre ce s-a întâmplat... mă simt mai prost dispusă. Cu siguranță aș fi reușit să trec mult mai ușor peste orice altceva decât ceva asemănător. Sincer, nu știu care este soluția. De fiecare dată când se deschide subiectul ăsta, pentru mine e un punct sensibil și mi-e foarte greu să vorbesc despre asta.

De foarte multe ori se reia subiectul ăsta și de fiecare dată îmi amintește de starea pe care am avut-o. Sincer îți spun, după ce s-a întâmplat chiar am rămas șocată, am suferit foarte mult la hotel. Când știam că o să se difuzeze... chiar am suferit mult și mama știe cel mai bine. Nu știu cât de ușor o să-mi fie să trec peste sau dacă o să trec.''
, a mărturisit Cristina.

Radu regretă ce a spus în trecut despre Cristina și își dorește să formeze un cuplu cu tânăra concurentă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

''Când te văd că plângi... mă doare sufletul!'', a mărturisit Radu.

Cristina a ajuns la concluzia că nu poate trece peste răul care i-a despărțit și își dorește să rămână prieteni: "Nu mi-aș dori să rămânem în relații proaste"

Citește și: Laurențiu, lovitură cumplită pentru Lorena! Tânărul a complimentat-o pe Catinca și a dat de înțeles tuturor că are de gând să își îndrepte atenția către ea! Iată cum a reacționat fosta lui iubită, Lorena! „Mi se pare că e bătaie de joc!”

Aproape de finalul date-ului, pactul prieteniei dintre cei doi concurenți se lasă cu un cadou simbolic, care o bucură foarte mult pe Cristina.

Cristina: ''Aici am un inel?!''

Radu: ''Vezi ce e!''

Cristina: ''Nu cred!''

Radu: ''Ți-ai dorit foarte tare pandantiv, mi-ai spus că dacă o să-ți cumpăr o să vrei să mă porți cu tine la mână.''

Concurenții au rămas surprinși de cadoul pe care i l-a făcut Radu Cristinei, iar Bianca chiar a lăudat gestul tânărului: "Te-ai prins ce-i place. Ăsta, da, prieten adevărat! Cu alți ochi se uită la tine."