Cristina l-a cerut pe Nicolae Guta de barbat! A dansat ca o cadana pentru el, i-a spus ca il iubeste si i-a pus inelul pe deget. Reactia lui te va da pe spate

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:07

Nicolae Guta a avut parte de o surpriza de proportii in platoul emisiunii Wowbiz.

Iubita lui, Cristina, a intrat imbracata ca o cadana si i-a dansat manelistului, dupa care a scos un inel si l-a cerut de barbat!

"Vrei sau nu oricum o sa fii al meu", i-a spus Cristina lui Nicolae.

Guta a cedat farmecelor Cristinei si, pana la urma, a iertat-o. "Am toti dracii in mine bagati, si tot nu am plecat! Normal ca o iubesc! Pentru mine, casatoria, actele, nu au valoare.

Am bumbacit-o pe Cristina si putea sa imi faca zile grele, dar are gesturi frumoase. Mi-am luat o lectie de viata, un bobarnac de la viata, si poate merit", a marturisit Nicolae Guta.

"Facem nunta peste o luna! Va invit. In Las Vegas", a spus in gluma, Cristina.

"O relatie nu se intretine cu forta, teroare si groaza, nu, doar cu voie buna, intelegere si multa iubire.
Pana la un anumit nivel, femeile trebuie ascultate si intelese, de aia le-a facut Dumnezeu asa", a mai adaugat Nicolae Guta la WOWbiz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.