Cristina, mărturisire uluitoare, la scurt timp de la intrarea lui Moise, noul concurent în Casa iubirii! „Îmi place un pic!” Iată cum a reacționat Radu

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 aug 2023, 19:00
casa iubirii Foto(5)

Radu, uluit de atitudinea Cristinei

Sursa: Captură KANAL D

Lovitură teribilă pentru Radu, după ce a aflat că partenera lui, Cristina, l-a admirat pe Moise, noul concurent intrat recent în Casa iubirii! Iată ce reacții s-au stârnit în platou și ce declarații neașteptate a făcut Radu!

Concurenții din Casa iubirii au parte la fiecare pas de noi surprize, noi momente de senzație, întâlniri de pomină în camera roșie, sau în afară platourilor de filmare, dar și multe controverse și tensiuni aprige. În ediția de marți, fetele au fost luate prin surprindere de apariția uluitoare a unui nou băiat, care a făcut furori cu aspectul lui fizic încă de cum a pășit în platou. În ediția de astăzi, lucrurile au căpătat o întorsătură neașteptată în clipă în care Radu a aflat că partenera lui, Cristina l-a admirat pe noul concurent.

Cristina, mărturisire uluitoare, la scurt timp de la intrarea lui Moise, noul concurent în Casa iubirii

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera tensionată deoarece Radu a aflat cu stupoare faptul că partenera lui l-a admirat pe Moise, noul băiat care a intrat de curând în emisiune. Deși în ediția de marți, Cristina n-a schițat niciun gest în acest sens, astăzi, după conversația ei cu Bianca și Radu, aceasta i-a mărturisit Andreei Mantea faptul că îi place puțin de aspectul fizic al noului concurent și de felul lui de

a fi. Momentul în care Radu a aflat mărturisirea Cristinei a declanșat o adevărată furtună în sufletul lui măcinat de o gelozie teribilă.

Cristina: Îmi place un pic!

Andreea Mantea: Pentru că vorbeați unul peste celălalt și oricum nu se înțelegea nimic, am decis să stau și eu la vorba cu Cristina, care mi-a zis că îl place puțin pe Moise!

Cristina: Nu, nu am zis așa, d-na Andreea!

Andreea Mantea: Dacă vorbeați pe rând, nu mai aveam noi două discuția asta!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Radu: Dar eu știu că ea îl place pe el că aspect fizic! Sunt și de aceeași vârstă, e normal să îl placă fizic, dar dacă are sentimente așa...

nu are cum!

Andreea Mantea: Ai rămas fără glas sau mi se pare mie?

Radu: Nu, niciodată nu rămân eu fără glas! E normal să îl placă fizic! De ce nu?

Andreea Mantea: Ia uite, Moise deja s-a înroșit!

Citește și: Un nou concurent a pășit în „Casa iubirii”! Cine este Moise și pentru ce fată a venit în emisiune: „Caut pe cineva care să fie aproape de așteptările mele”

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul la finalul Galei! Cine a fost desemnat Favoritul săptămânii, în această seară în Casa iubirii! Iată ce reacții neașteptate s-au stârnit în rândul concurenților

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.