Cristina Mihaela a făcut anunțul! Ei sunt Favoriții Săptămânii la Puterea dragostei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 ian 2021, 19:51
Cristina Mihaela a anuntat Favoritii saptamanii!

Tot ceea ce s-a intamplat pe parcursul acestei saptamani se pare ca a reusit sa influenteze votul publicului! Iata cine sunt Favoritii Saptamanii!

Dupa multe momente tensionate petrecute pe tot parcursul acestei saptamani, cu foarte multe intrigi, certuri, reprosuri, critici si conflicte teribile, concurentii de la Puterea dragostei, a venit vremea ca acestia sa afle cine sunt Favoritii saptamanii.


Cristina Mihaela a anuntat cine sunt Favoritii Saptamanii in Gala Puterea dragostei!

Saptamana ce tocmai s-a incheiat a fost presarata cu multe momente tensionate, reprosuri, intrigi, conflicte si chiar scene violente care nu au facut decat sa evidentieze careacterul fiecarui concurent implicat si sa influenteze din nou voturile venite din partea publicului.

Astfel ca si telespectatorii au fost marcati de tot ceea ce s-a intamplat in casa Puterea dragostei si au votat asa cum au simtit ca este potrivit.

In Gala de astazi Cristina Mihaela a decis sa nu mai anunte cine sunt cele mai votate fete si respectiv, cei mai votati baieti si a specificat direct fata si baiatul, cei mai apreciati si votati de catre public.

Dupa cateva momete de suspans, Cristina Mihaela i-a anuntat pe concurenti ca fata care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor este Alexandra, in vreme ce din randul baietilor, cel mai votat a fost Marinescu. Astfel, Alexandra si Cristian Marinescu sunt din nou protejati.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sar scantei in Gala Puterea dragostei! Comanici vrea sa o loveasca pe Maria cu un scaun! Aflati pana unde se va ajunge, duminica, 31 ianuarie, intr-o editie incendiara, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de duminica, 31 ianuarie –Prima parte- VIDEO. George, iesire nervoasa fara precedent!

Dupa anuntul celor doi favoriti ai saptamanii, Cristina Mihaela le-a cerut concurentilor favoriti sa nominalizeze o fata si respectiv un baiat pe care isi doresc sa ii protejeze in aceasta Gala. In cele din urma cei doi protejati de la eliminare au fost Adriana si Cristian Comanici, care nu vor putea fi nominalizati de catre colegii lor spre eliminare.

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.