Cristina Mihaela a facut anuntul in gala ''Puterea dragostei'': ''Doi concurenti au fost DESCALIFICATI''

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 27 sep 2020, 20:00

Emotii mari in gala ''Puterea dragostei'' din aceasta seara.

A fost o saptamana extrem de importanta pentru toti concurentii din casa dragostei. Au avut loc conflicte uriase, batai, jigniri si tot felul de incaierari. In urma celor intamplate, concurentii au platit pentru faptele lor. Asadar, doi concurenti au fost descalificati in aceasta saptamana, ceea ce inseamna ca nu se mai pot reintoarce in emisiune in acest sezon.

Citeste si: Este stirea trista a zilei! Philip a anuntat imediat dupa IMPACAREA cu Berna: ''Prietenii mei, am o veste trista...''

Cristina Mihaela a facut anuntul despre eliminare

La eliminare au ajuns Andreea si Marinescu, in urma voturilor concurentilor. Ambii erau emotionati la gandul ca pot pleca acasa. Dar, biletul din cutia Pandorei a ascuns un mare secret. Cristina Mihaela a anuntat ce fel de eliminare a avut loc in aceasta saptamana: 

''Dragi concurenti, va comunicam urmatoarele. Avand in vedere faptul ca in aceasta saptamana doi concurenti au fost descalificati, parasind astfel competitia, am decis ca in aceasta seara niciunul dintre cei propusi spre eliminare sa nu fie eliminat.

Speram ca aceasta decizie sa va face mai indulgenti unii cu ceilalti'', a citit Cristina Mihaela de pe biletul ascuns in cutia Pandorei. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmariti continuarea in materialul video de mai jos: 

Citeste si: Cum a reușit Andrada de la Puterea Dragostei să își cumpere o mașină de lux? A spus tot adevărul: "Nu îmi este rușine!"