Cristina Mihaela a izbucnit în lacrimi în direct! Ce nu s-a știut despre câștigătorii Puterea Dragostei sezonul 4, Adelina și Radu

Author: Alice Popescu
Actualizat: 16 feb 2022, 10:06

Cristina Mihaela, cu ochii in lacrimi, a povestit detalii despre Finala Puterea Dragostei sezonul 4

Sursa: Captură KANAL D

Cristina Mihaela a fost prezenta in studioul wowbiz unde a vorbit in exclusivitate despre Marea Finala Puterea Dragostei sezonul 4.

Deja, nostalgica, Cristina Mihaela a facut cateva declaratii la cald despre Marea Finala Puterea Dragostei sezon 4, dar mai ales despre castigatorii ei, Adelina si Radu, unul dintre cuplurile apreciate de telespectatorii fideli ai reality-show-ului matrimonial fiind si cei mai votati, de altfel.

Cristina Mihaela, detalii din culisele Finalei Puterea Dragostei, sezonul 4

Citeste si: Ce se întâmplă acum între Radu și Adelina, câștigătorii sezonului 4 Puterea Dragostei. Mesajul postat de Radu la câteva zile după Marea Finala: "Nu ne judecați!"

Cu vocea tremuranda si lacrimi pe obraji, Cristina Mihaela a povestit ce a insemnat pentru ea toata aceasta aventura din Istanbul in ce priveste Puterea Dragostei. "Sunt eroul acestei povești de un an și șase luni. Ce am creat eu și ce am reușit să păstrez eu în suflet, toate întrebările, toate amintirile, toate încurajările, fac cât o mie de alte lucruri.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pe mine m-a marcat show-ul Puterea dragostei, în sensul în care, după această aventură, am ajuns la concluzia că mi-a fost dat să unesc suflete. A fost frumos și greu, foarte greu.", a mărturisit, Cristina Mihaela, în exclusivitate, în platoul WOWbiz.ro

Ce spune Cristina Mihaela despre castigatorii Puterea Dragostei, sezonul 4, Adelian si Radu

Citeste si: Iasmina aruncă bomba despre despărțirea de Mihai după Marea Finală! Ce a făcut fostul ei iubit în avion la întoarcea din Istanbul

Cat despre cei doi castigatori, Adelina si Radu, prezentatoarea TV, a declarat ca ambii meritau acest trofeu pentru ca de-a lungul timpului au trecut prin multe:" Adelina așa e ea. Nu a putut să se exprime. Emoțiile și-au pus de fiecare dată amprenta asupra ei. Eu am încercat de-a lungul timpului, să o conving să spună ce are pe suflet, dar este mai introvertită. Mă bucur din suflet pentru Radu și Adelina! Ei au trecut peste foarte multe lucruri, pentru ca în final să fie câștigătorii sezonului 4, ambii."

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.