Cristina Mihaela, adevărul despre COPIL! Prezentatoarea Puterea Dragostei a spus dacă aşteaptă sau nu, un bebeluş în 2021!

Autor: Madalina Maftei
Cristina Mihaela a facut anunţul, aşteaptă sau nu un copil?
Sursa: Instagram

Cristina Mihaela a făcut dezvăluirea mult aşteptată de fanii săi. Frumoasa prezentatoarea aşteaptă sau nu un copil?

Cristina Mihaela a dezvăluit pe contul său de Instagram, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri, dacă anul acesta aşteptă să vină pe lume primul ei copil.

Cristina Mihaela urmează să devină pentru prima data mamă în 2021?

Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii fenomen "Puterea Dragostei" este foarte îndrăgită de urmăritorii din mediul online. Fanii îşi doresc cu desăvârşire să o vadă pe frumoasa şatenă în postura de mămică şi sunt nerăbdători ca aceasta să anunţe minunata veste.

Pe contul său de Instagram, Cristina Mihaela a organizat o secţiune de întrebări şi răspunsuri, iar fanii iau pus cele mai râvnite întrebări la care au aşteptat răspunsul cu sufletul la gură.

Cea mai des întâlnită întrebare pe care urmăritorii i-au pus-o frumoasei prezentatoare a fost dacă este adevărat că urmează să aibă un bebeluş.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 7 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Mariana lanseaza acuzatii grave! Care este motivul pentru care Alexandra nu s-a mai dus acasa

Este Cristina Mihaela însărcinată?

Pentru că fanii erau nerăbdători să afle mult aşteptata veste, Cristina Mihaela a răspuns foarte sincer la întrebarea urmăritorilor săi.

Întradevăr, şatena a mărturisit că este momentul să intervină o schimbare în viaţa ei, iar copiii sunt cel mai frumos dar de la Dumnezeu.

Citeste si: Daiana și Codruț au fost la un pas de căsătorie. Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” luni, 4 ianuarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D

''Ha, am spus eu ca in 2021 trebuie sa intervina o schimbare in viata mea. Poate va fi vorba despre aceasta schimbare. Vom trai si om vedea. Oricum, copiii sunt suflete sfinte si minuni de la Dumnezeu'',

a spus Cristina Mihaela pe Instagram.