Cristina Mihaela aduce vesti importante pentru concurentii din casa Puterea dragostei! Aflati ce se va intampla sambata, 31 iulie, intr-o noua editie de la16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 30 iul 2021, 21:41
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei Foto(4)
Cristina Mihaela va anunta cine este cuplul favorit al lunii iulie
Sursa: Captură KANAL D

Concurentii din casa Puterea dragostei vor avea parte de noi surprize in editia de sambata a emisiunii Puterea dragostei, care se anunta una de-a dreptul incendiara!

Gala de sambata a emisiunii Puterea dragostei se anunta la fel de tensionata asa cum au fost de altfel, aproape toate zilele acestei saptamani, care parea ca incepuse totusi intr-o nota mai calma pentru unii dintre concurenti, insa treptat lucrurile au inceput sa se precipite si s-au ivit noi certuri.

Cu o zi inainte,  baietii au avut parte de o mare surpriza, aparitia neasteptata a unei noi concurente.

Frumusetea si atitudinea tinerei i-a incantat pe toti baietii care inca nu formeaza un cuplu in casa iubirii si multi dintre ei au devenit extrem de curiosi sa descopere cat mai multe detalii despre Denisa.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea "Puterea dragostei" face parte din programul TV al televiziunii Kanal D. Telespectatorii care isi doresc sa nu piarda nicio editie a emisiunii, pot viziona si online.

Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Noua concurenta, Denisa a declansat deja multe controverse in randul baietilor deoarece tanara a dat tuturor de inteles ca a venit decisa sa il cunoasca pe Ronaldo, despre care aceasta a spus ca se simte atrasa.

Cristina Mihaela, anunt important pentru cele doua cupluri ale emisiunii!

In editie de sambata a  emisiunii Puterea dragostei, lucrurile se vor complica din nou in casa iubirii, deoarece se vor declansa noi discutii aprige si chiar conflicte neasteptate. Se pare ca revenirea celor doi indragostiti Aya si Andrei din Republica Dominicana nu a fost de bun augur. Alexandra va rabufni in emisiunea de sambata, in momentul in care Andrei va indrazni sa sugereze ca aceasta ar fi lasat frau liber distractiei in timpul sejurului din Dominicana, atunci cand a fost plecata impreuna cu Marinescu. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in editia de sambata, fiind din nou final de luna, telespectatorii vor afla cine ca fi desemnat cuplul lunii iulie.

Lupta se va purta intre Alexandra si Codrut pe de o parte si respectiv Andrei si Aya, recent sositi in Turcia, dupa ce si-au petrecut cateva zile de vis in Republica Dominicana. 

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.