Cristina Mihaela, anunt important pentru concurentii din casa Puterea dragostei! "Baietii trebuie sa aleaga fata..." Aflati ce se va intampla in editia de sambata, 11 septembrie, de la 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 10 sep 2021, 19:55
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei Foto(5)
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Prezentatoare emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela, va face un anunt important pentru toti concurentii acestui nou sezon!

Dupa cinci zile extrem de emotionante si agitate, concurentii noului sezon al emisiunii Puterea dragostei vor primi o veste neasteptata in timpul galei de sambata, 11 septembrie, la Kanal D!

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Emisiunea "Puterea dragostei" continua sa surprinda publicul si in sezonul 4 cu momente inedite! Pentru a nu pierde nicio noua editie, puteti urmari si online.

Puterea dragostei ce face parte din programul postului Kanal D, este difuzata live video pe Kanal D de luni vineri, de la 11:00 si 17:00 si sambata-duminica, de la 16:00 si 19:00, si online accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

In editia de vineri a emisiunii Puterea dragostei, Radu a declansat din nou o cearta dura cu Ile si cu Geanina care s-au dovedit de altfel si cele mai vocale concurente din casa fetelor.

Cristina Mihaela, anunt important pentru concurentii din casa Puterea dragostei!

In editia de vineri a emisiunii Puterea dragoste i, atmosfera din casa iubirii a devenit din ce in ce mai agitata deoarece s-au iscat noi conflicte. La un moment dat Ile si Geanina au ajuns la un pas de a se lua la bataie spre disperarea tuturor. Cel care a intervenit a fost nimeni altul decat Radu, incercand sa aplaneze altercatia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In editia de sambata, 11 septembrie 2021, concurentii vor fi luati prin surprindere de un anunt important facut de Cristina Mihaela, care ii instiinteaza pe baieti despre faptul ca vor vota in secret fata favorita a acestei saptamani.

Aflati ce reactii se vor starni, dar si cine va fi desemnata fata favorita a primei saptamani din noul sezon Puterea dragostei!

Citeste si: Bomba la Puterea dragostei! Alexandra, hotarata sa se intoarca in Casa Dragostei la nici cateva zile dupa Finala sezonului 3. Ce dezvaluiri a facut

Citeste si: Alexandra, castigatoarea Puterea dragostei sezonul 3, decizie radicala in legatura cu fetita ei. Ce legatura are Codrut cu hotararea concurentei