Cristina Mihaela, anunt incredibil pentru concurentii de la Puterea dragostei! "O sa avem un premiu pentru doi dintre voi!" Iata despre ce premiu fabulos este vorba si ce reactii se vor isca, sambata, de la ora 16:00 si 19:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 23 iul 2021, 22:10
video Foto(5)

Cristina Mihaela aduce concurentilor o veste incredibila! Doi dintre ei vor avea sansa sa se bucure de un premiu fabulos!

Inca o saptamana, presarata cu multe tensiuni si certuri aprige in casa Puterea dragoste i a ajuns la final. In editia de vineri, Maria si Marinescu au incearcat sa mai dea o sansa relatiei lor si par din ce in ce mai aproape de a forma din nou un cuplu in casa iubirii. Ramane insa de vazut daca vor reusi sa se mai impace.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

"Puterea dragostei" face parte din programul TV al televiziunii Kanal D. Fanii emisiunii care isi doresc sa nu piarda nicio editie, pot urmari si in mediul online. Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand  pagina oficiala de LIVE STREAM.

In editia de vineri spiritele s-au mai linistit in casa Puterea dragostei. Iubirea pare sa castige din nou teren in randul concurentilor.

Zilele trecute Alexandra a decis sa ii mai dea o sansa lui Codrut si s-au reimpacat, iar de aceasta data, Maria si Marinescu au fost cei care au decis sa se reapropie si sa mai incerce sa reinnoade lantul iubirii. 

Cristina Mihaela, anunt incredibil pentru concurentii de la Puterea dragostei!

Gala de sambata a emisiunii Puterea dragostei va fi marcata de multe situatii tensionate si chiar de un scandal violent ce va scapa de sub control, iscat intre Alexandra si Maria.

Cele doua concurente ajung la un pas de o mare altercatie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tot in editia de sambata, Cristina Mihaela va aduce o veste incredibila concurentilor! Prezentatoarea TV ii va anunta ca in curand sezonul al treilea al emisiunii va implini un an si vor oferi cu aceasta ocazie un premiu fabulos pentru doi dintre cei mai votati concurenti din casa iubirii, care se vor putea bucura de un sejur minunat in Republica Dominicana.

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.