Cristina Mihaela, anunț pentru concurenții de la Puterea Dragostei: „Vor fi sancționați!” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei” duminică, 17 ianuarie, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 ian 2021, 20:00
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Se încheie o săptămână grea și cu multe conflicte la Puterea Dragostei. Ce sancțiuni vor primi concurenții și ce ascunde Cutia Pandorei?

Gala de duminică se anunță una incendiară. Nu vor lipsi conflictele, scenele de violență fizică, dar nici sancțiunile. Concurenții care au greșit vor plăti, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii,   urmând să anunțe pedepsele.

Emisiunea Puterea Dragostei de duminică, 17 ianuarie 2021, le va aduce din nou în centrul atenției pe Maria și Alexandra. Cele două se vor ataca și în urma unui gest făcut de Alexandra, Maria va sări la bătaie.

Vor urma momente tensionate, astfel că cele două concurente de la Puterea Dragostei cu greu vor putea fi separate.

Cristina Mihaela va dezvălui ce mesaje se ascund în Cutia Pandorei

Având în vedere că anumiți concurenți de la Puterea Dragostei au încălcat regulamentul competiției, la nivelul emisiunii se va lua decizia ca aceștia să fie pedepsiți, dar nu înainte ca reprezentanții staff-ului să clarifice lucrurile.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 16 ianuarie –Prima parte- VIDEO. Marinescu, jigniri la adresa unei concurente: „Poate îi faci cadou un șampon, e cam nespălată pe cap!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De ce a fost nevoie de intervenția poliției, cum vor fi sancționați concurenții, ce mesaje se ascund în Cutia Pandorei, dar și cine este favoritul săptămânii vei putea afla urmărind ediția de duminică, 17 ianuarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 16:00 și de la 19:00. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 15 ianuarie –A doua parte- VIDEO. Mariana, scoasă din minți de Rareș: „Dacă mai scoți o dată cuvântul ăsta pe gură...”