Cristina Mihaela dezvaluie secrete din culisele "Bravo, ai stil!" Povesti nespuse pana acum de concurente vor fi divulgate doar la "Bravo ai, stil! Panorama”, de luni, 17 aprilie, de la ora 10.30, la Kanal D

Autor: B.M.
Actualizat: 15 apr 2017, 07:12

Cristina Mihaela, fosta finalista „Bravo, ai stil!”, le ofera telespectatorilor secrete din culise si povesti nespuse din timpul celei mai provocatoare competitii de fashion.

Incepand din 17 aprilie, in a doua zi de Paste, de la ora 10:30, telespectatorii Kanal D vor putea viziona "Bravo, ai stil! Panorama”, o emisiune care isi propune sa le arate tot ceea ce nu s-a vazut in show-ul care a devenit un fenomen in Romania.

Moderatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, abia asteapta reintalnirea cu telespectatorii.

„Abia astept sa intram in casele romanilor, prin intermediul „Bravo, ai stil! Panorama”, pentru a le oferi cele mai incitante povesti din culisele celei mai cunoscute competitii de fashion din Romania.

Imi doresc ca show-ul "Bravo, ai stil! Panorama", care se anunta a fi unul incendiar, sa patrunda in sufletul romanilor la fel de bine, asa cum a facut-o „Bravo, ai stil!”.  Alaturi de colegii mei, Alina si Nadir (care vor fi invitati permanenti in cadrul show-ului – n.r.), vom aduce in fata publicului secrete din spatele usilor inchise si povesti nestiute din timpul show-ului, pe care le vom afla chiar de la fostele concurente "Bravo, ai stil!" sezonul 2”, marturiseste Cristina Mihaela.

Tanara vedeta si-a dedicat tot timpul proiectului "Bravo, ai stil! Panorama” insa, asa cum spune chiar ea, entuziasmul si bucuria i-au fost suficiente pentru a depasi momentele de oboseala de la filmari.

"Eu nu sunt o persoana matinala insa, programul meu incepe, de cateva zile bune, de la 6 dimineata. Dis-de-dimineata facem pregatirile pentru filmari si apoi dam drumul la treaba. Mi se pare extraordinar ceea ce fac si sunt atat de fericita ca fac parte din acest proiect minunat, incat nici nu mai simt oboseala.

Invitatele din emisiune, foste concurente ale "Bravo, ai stil!" sezonul 2, au atat de multe povesti  de spus, clipe pe care le-au trait la intensitate maxima pe parcursul competitiei, si atatea lucruri interesante de spus, incat sunt absorbita complet si nu mai simt oboseala”, spune frumoasa vedeta.

Cristina Mihaela se declara norocoasa pe toate planurile pentru ca a fost sustinuta, inca din vremea cand se afla in postura de concurenta la "Bravo, ai stil!”, primul sezon, de catre  familia ei.

"Sunt o norocoasa pentru ca familia mi-a fost tot timpul alaturi si m-a incurajat in tot ceea ce mi-am dorit sa fac, astfel ca mereu au avut incredere in mine, in fortele mele, stiind mereu ca voi reusi sa imi duc visele la indeplinire.

Cand au aflat ca am fost aleasa moderatoarea "Bravo, ai stil! Panorama", familia m-a aplaudat la unison! Desi mama s-a bucurat foarte mult de reusita mea, ramane "pe pozitie" si spera ca intr-o zi sa profesez in meseria pentru care m-am pregatit la facultate, aceea de avocat.

Tata insa, este topit! Ma iubeste, se uita la televizor, cauta pe internet materiale in care apar... este foarte mandru de mine!”, spune Cristina Mihaela.

Nu pierdeti, din 17 aprilie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:30,  "Bravo, ai stil! Panorama”, show-ul care iti arata tot ce nu s-a vazut la „Bravo, ai stil!”.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.