Cristina Mihaela Dorobantu a anuntat cine paraseste Puterea dragostei

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 nov 2020, 20:00
Cristina Mihaela Dorobantu a anuntat cine paraseste casa Puterea dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Momente grele la Puterea dragostei. Au fost nominalizati pentru eliminare doi concurenti care au cuplu in casa.

Este vorba despre Andreea, care este intr-o relatie cu Cristian Marinescu si Codrut, care este cu Alexandra. In cele din urma, cea care paraseste casa Puterea dragostei este Andreea, intrucat iubitul ei, Cristian Marinescu, a fost ales favoritul saptamanii.

Acesta nu va primi niciun premiu saptamana aceasta, iar vestea grea pentru el este ca a ramas in casa fara iubita lui, Andreea.

Cand a aflat ca Andreea va pleca acasa, Alexandra i-a sarit imediat in brate iubitului ei, Codrut. Si ceilalti concurenti au fost foarte fericiti ca Andreea va fi cea care va pleca, imbratisandu-l si ei pe Codrut.

Cristian Marinescu si Andreea sunt un cuplu care a intrat in conflict cu numerosi concurenti de la Puterea dragostei.

Scandal in Gala Puterea dragostei de duminica

Andreea si Cristian Marinescu s-au certat cu ceilalti concurenti si in Gala de duminica.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebata de catre prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobantu, daca vrea sa se intoarca la Puterea dragostei, Andreea a spus ca nu exclude aceasta varianta.

Atat Andreea, cat si Marinescu au intrat in dispute cu ceilalti concurenti, care nu si-au ascuns niciun moment incantarea pentru ca nu pleaca iubitul Alexandrei, Codrut, ci iubita lui Marinescu, Andreea.

Cristian Marinescu a fost catalogat în mai multe randuri de catre mai multi concurenti drept provocator.

George si mai multi baieti considera ca el cauta cu orice pret scandal cu ceilalti pentru ca asta ii aduce voturi. Marinescu a fost implicat, la un moment dat, intr-un conflict de proportii cu Paul si Akebono, in urma caruia cei doi au fost descalificati.

Citeste si: Cristina Dorobantu a facut anuntul: Cine este cuplul castigator de la Puterea dragostei in aceasta saptamana