Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul: Cine sunt favoriții săptămânii la "Puterea dragostei"!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 ian 2021, 20:00
Cristina Mihaela Dorobanțu

Cristina Mihaela Dorobanțu a anunțat favoriții acestei săptămâni de la Puterea dragostei.

Așa cum era de așteptat, bătălia pentru titlul de lider suprem al casei Puterea dragostei și pentru premiul săptămânal de 1.500 de euro se va da între concurenții care au ieșit cel mai mult în evidență în această săptămână.

La fete bătălia pentru titlul de favorita săptămânii se va da între Mădălina, Alexandra și Maria.

La băieți, la fel, nicio surpriză, favoritul săptămânii urmând să fie ales între Cristian Marinescu, Cristian Comănici și Nicos.

Cristian Marinescu a fost și în această săptămână în atenția publicului, după ce i-a spus Andradei că există doar ea pentru el. La puțin timp distanță i-a zis că vrea să formeze un cuplu cu altă fată. De altfel, Marinescu a fost acuzat în mai multe rânduri că tot ceea ce face este pentru show și pentru a obține titlul de favoritul săptămânii.

Nicos și Meda, noul cuplu de la Puterea dragostei

Nicos a fost și el foarte mediatizat în această săptămână de la Puterea dragostei deoarece fosta lui iubită, Meda, a venit în casă pentru el și acesta a acceptat să formeze din nou un cuplu cu ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi au fost acuzați că sunt falși și că discută înainte ce subiecte să abordeze în emisiune.

Cea care a adus aceste acuzații a fost Alexandra Cărare. Ea a fost întrebată de Nicos dacă are să îi spună ceva, având în vedere că iubitul ei, Codruț, este gelos pe el și a observat apropierea lor.

"Ești nebun, nu vreau să fiu cu tine, nu mă interesează ce faci tu cu Meda", i-a spus Alexandra lui Nicos.

Alexandra și Nicos au avut o scurtă relație la începutul sezonului 3 de la Puterea dragostei, însă totul s-a încheiat imediat, iar ei au ajuns să se jignească reciproc incalificabil.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.