Cristina Mihaela Dorobanțu de la Puterea Dragostei, adevărul despre despărțirea de iubit

Author: Marina Ionescu

Prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei” a dezvăluit detalii despre despărțirea de iubit și a mărturisit cum decurge viața ei în Turcia.

Cristina Mihaela Dorobanțu și-a surprins apropiații după ce a anunțat că ea și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri separate, după 6 ani de relație.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei a recunoscut! Adevăratul motiv pentru care a plecat la muncă în străinătate: „De la 16 ani...”

Cristina Mihaela, adevărul despre despărțirea de iubit 

Se pare că prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a decis să pună cariera pe primul plan. Vedeta a făcut un pas înapoi înainte de nuntă și ai renunțat la vechea relație pe care a avut-o timp de 6 ani și a plecat în Turcia.

  „Nu am regrete, pentru că ele există atunci când lucrurile nu merg așa cum trebuie între mine și persoana de lângă mine.

Lucrurile între noi au mers bine până în momentul despărțirii, când am decis să ne spunem “rămas bun” cu maturitate. În momentul de față sunt mult mai liniștită, pentru că mă pot dedica total proiectului “Puterea dragostei.”
, a declarat prezentatoarea în cadrul unui interviu cu publicația  Click!.

Citeste si: Jador, declaratii SOCANTE: "Am probleme in familie... Trec printr-o perioada chiar naspa in viata mea!" Dezvaluirea NEASTEPTATA facuta de artist

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cristina Mihaela Dorobanțu da continuat „Învăț în continuare, sunt implicată sută la sută în acest show și, dacă va fi, în viitor, dacă o să am parte și de dragoste, înseamnă că sunt chiar foarte norocoasă. Trăiesc cu bucurie fiecare clipă și mă bucur enorm că am susținerea publicului și a colegilor mei, o echipă extraordinară.”

Prietenii și rudele se așteptau ca vedeta și partenerul său să ajungă în fața altarului, însă relația celor doi s-a destrămat înainte de moment.

Cu toate acestea, Cristina Mihaela declară că este extrem de fericită și a rămas în relații bune cu fostul ei partener.

„Sufletește sunt bine! Nu, nu m-am împăcat cu fostul meu partener de viață. Noi am rămas în relații bune, decente, ca doi oameni civilizați, dar fiecare e pe drumul lui. Mă simt iubită în fiecare zi de persoanele care mă înconjoară pentru că și eu, la rândul meu, ofer foarte multă iubire.”

, a dezvăluit aceasta pentru publicația menționată mai sus.

Cum s-au cunoscut Cristina Mihaela Dorobanțu și fostul iubit

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Puterea dragostei, Cristina Mihaela, și fostul ei logodnic s-au cunoscut la mare, iar apropiații credeau că cei doi vor duce relația la nivelul următor.

Citeste si: S-a căsătorit în secret? Bogdan Mocanu, dezvăluirea momentului: „Când îți cere soția să…” Gestul emoționant pe care iubita fostului concurent de la Puterea Dragostei l-a făcut pentru el!

„El mă ştia de ceva vreme atunci şi a considerat că este momentul ideal pentru a intra în vorbă cu mine. M-a invitat la masă, la restaurantul Scoica, iar în acea seară am vorbit mult, am descoperit că avem atât de multe lucruri în comun, şi a fost nevoie doar de o clipă pentru ca flacăra iubirii să izbucnească. A fost dragoste la prima vedere.”, a spus aceasta în urmă cu ceva vreme, potrivit Viva!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?