Cristina Mihaela i-a pus la punct pe concurentii Puterea dragostei: "Veti fi descalificati!"

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 29 iul 2020, 11:51

Prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei si-a exprimat dezacordul fata de ce se intampla in casa si i-a pus la punct pe baieti. Ce le-a spus Cristina Mihaela?

Conflictele din casa dragostei au suparat-o ce Cristina Mihaela. Prezentatoarea Puterea dragostei a intrat in casa extrem de dezamagita si nu a ezitat sa le atraga atentia concurentilor despre comportamentul nepotrivit pe care l-au aratat!

Cristina Mihaela i-a pus la punct pe concurentii Puterea dragostei

" Am impresia ca ati uitat unde va aflati! Vi se pare normal comportamentul vostru? Sunt curioasa daca atitudinea voastra este una care vi se pare voua potrivita? Pe mine ma socati! M-am uita la voi si nu ma asteptam ca amprenta sa se puna pe altceva decat pe

iubire! Am crezut ca sunteti baieti civilizati! Cand v-am vazut prima data am crezut ca vreti sa va cautati perechea! Veti fi descalificati daca o sa continuati asa!", le-a spus Cristina Mihaela baietilor.

Citeste si: Cristiana Mihaela a aflat de ce baiat ii place fiecarei fete! Surprize neasteptate: cate potentiale cupluri sunt la Puterea dragostei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine sunt concurentii celui de-al treilea sezon al reality show-ului matrimonial “Puterea Dragostei”

" Din punctul meu de vedere creati discutii care nu isi au sensul si felul in care o faceti nu isi are locul aici!", a continuat Cristina Mihaela.

Ce explicatii a dat Mihai? Iata materialul video

Citeste si: Soc! La Puterea dragostei se intampla lucruri incredibile! S-au indragostit la prima vedere, iar intalnirea lor a spus tot

Citeste si: Cine e cu adevarat Alexandra de la Puterea dragostei? Discutie incendiara intre baieti: "Poti sa faci fata unei astfel de femei?"

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.