Cristina neaga ca l-a inselat pe Guta! "Ma lua cu el la nunti si flirta cu femeile, isi facea semne cu ele"- Blonda i-a laudat prestatiile din dormitor! "A fost cel mai bun barbat din viata mea"

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:25

Cristina a venit in platoul WOWbiz si a raspuns acuzatiilor aduse de Nicolae Guta.

Blonda sustine ca nu l-a inselat niciodata pe manelist. Ea neaga ca ar fi atacat din gelozie femeile la concerte si la nunti. Marti seara, in pauza de publicitate, Guta a vorbit cu ea la telefon. "M-ai distrus! Tu m-am distrus! Nu-ti mai ajunge Facebook-ul. Gagicareala! Mesaje, disparitiile tale noaptea. Eu nu am mintit cu nimi! Plange inima pentru tine. N-am pace, n-am liniste. Inca te mai iubesc! Sa stii ca te iubesc.

Vin la tine... Am doua ore sa cant si dupa aia vin la tine..."

Invitata in platou, Cristina a tinut sa faca lumina. Blondina i-a laudat prestatiile in pat, spre deosebire de Beyonce care a spus ca nu e cine stie ce si ca are nevoie de pastile pentru potenta. 

"El ma face in toate felurile: proasta, nervozata... Mi-a spus asa pentru ca asta crede.

Daca el spune asta despre mine, de ce ma mai cauta, de ce imi mai spune ca ma iubeste? E un bun actor! Poate cu mine se joaca! Nu e vorba ca are un interes. Dar spune una si face alta! Noi nu ne despartim un pic, ci o face definitiv! De obicei e fara motiv. Ca s-a trezit el nu stiu cum dimineata, ca e praf in camera",
a
spus ea.

"Eu nu am nevoie de irigatoare, de pastile. Cu mine ia ceva din plante. Cand e femeia potrivita, nu e nevoie...

Eu nu stiu ce face Beyonce cu el, cu mine a fost ok. A fost cel mai bun barbat din viata mea!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Cristina nu spune nu unei eventuale impacari! "Sa vedem ce este dispus sa faca", a declarat ea.

"Trebuie sa fie cuminte, sa se linisteasca, sa stabileasca pe ce loc sunt eu in viata lui", a adaugat blonda.

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.