Cristina Neagu se retrage din handbal. Vestea neașteptată a fost dată în direct chiar de sportivă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 sep 2024, 22:44

Cristina Neagu, vedeta echipei CSM București și de patru ori desemnată cea mai bună handbalistă a lumii, a făcut anunțul în direct

Sursa: Facebook Cristina Neagu

Cristina Neagu, una dintre cele mai mari sportive din istoria handbalului, a anunțat astăzi, în cadrul unei emisiuni de știri, că se va retrage definitiv din handbal la finalul acestui sezon.

În vârstă de 36 de ani, Cristina Neagu, vedeta echipei CSM București și de patru ori desemnată cea mai bună handbalistă a lumii, a făcut anunțul în direct, în prezența prezentatoarei postului de televiziune, anunță site-ul de sport  GOLAZO.ro.

Citește și: Doliu în lumea sportului românesc! Handbalista Iryna Glibko a murit la vârsta de 34 de ani! Aceasta ar fi pierdut lupta cu o boală nemiloasă

Cristina Neagu se retrage din handbal

Cu o carieră impresionantă atât la nivel de club, cât și la echipa națională a României, Cristina Neagu a ales să își încheie parcursul sportiv la finalul stagiunii în curs.

Ea s-a retras deja de la echipa națională la sfârșitul anului 2023, dar va continua să joace pentru CSM București până la sfârșitul sezonului.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Succesul „puștiului” David Popovici în ochii lui Dan Negru: „Își pregătește în zilele astea viitoarea carieră” Ce admiră cel mai mult prezentatorul la prestația înotătorului

„Am un mesaj important pentru iubitorii handbalului. Am decis ca la finalul acestui sezon să mă retrag din activitate. Nu e o decizie peste noapte, am stat să aleg momentul potrivit.

Nu există un singur motiv, sunt mai multe motive, nu vreau să fie o zi tristă din partea fanilor handbalului.  Vreau să fac ceva special, o caravană, gândită de echipa de management, va merge în toate orașele, vom avea un loc special în care am să mă văd cu fanii”, a spus sportiva. 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.