Cristina Pucean a răbufnit și a spus adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești: "Acest om fără scupule!"

Author: Alice Popescu

Cristina Pucean, adevaratul motiv al despartirii de Bogdan de la Ploiesti

Sursa: Instagram

Artista a rabufnit pe o retea de socializare si a povestit motivul separarii de faimosul cantaret, Bogdan de la Ploiesti.

In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiesti anunta cu surle si trambite ca relatia lui cu Cristina Pucean a luat sfarsit si asta nu e tot, artistul spunand ca nu mai exista niciun fel de colaborare nici pe plan profesional:" "Vă salut, dragii mei. Vreau să vă anunț că am încheiat colaborarea cu Cristina Pucean, așa că nu va fi prezentă la niciunul din evenimentele unde voi cânta eu!", a scris cântărețul, pe rețelele de socializare.

Citește și: Ileana Sterp, în culmea fericirii! Fiica mamei Geta a primit cel mai frumos cadou de Moș Nicolae

Si asta nu este tot caci cantaretul a revenit cu un mesaj si mai criptic pe Instagram unde a scris ca: "Cine mi-a facut rau, o sa plateasca mai devreme sau mai tarziu. Dumnezeu e sus. Noapte buna!,

a scris Bogdan de la Ploiesti in urma cu cateva ore. Nu se stie cui ii este adresat acest mesaj, insa, se pare, cantaretul are ceva pe inima. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cristina Pucean a dezvaluit adevaratul motiv pentru care s-a despartit de Bogdan de la Ploiesti

Citește și: Bogdan de la Ploiești, mesaj controversat la câteva zile după despărțirea de Cristina Pucean: "O să plătească mai devreme sau mai tărziu"

Daca la început Cristina Pucean s-a mulțumit să nu posteze nimic referitor de la despărțire și a continuat să își informeze fanii doar despre proiectele sale muzicale, acum, fosta iubita a lui Bogdan de la Ploiești a răbufnit pe Instagram postând un mesaj dur: "Exact cum v-am promis, am ajuns acasă și încep să vă povestesc ce și cum legat de acest om fară scrupule…BOGDAN DE LA PLOIEȘTI! Acesta este MOTIVUL pentru care m am despărțit de Bogdan.

Mi-a ajuns să mă denigreze toată lumea și să se creadă că Bogdan a pus punct relației. Am muncit mulți ani că să ajung aici și nu accept să fiu tratată așa de un bărbat! Sper să fiți alături de mine până la capăt! NU ACCEPT SĂ FIU ÎNȘELATĂ!!!