Cristina Pucean, declarație de dragoste pentru Bogdan de la Ploiești: ”Tot restul vieții mele!”

Author: Diana Tilă

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au avut mai multe apariții împreună în ultima perioadă. Ultima fotografie postată de dansatoare i-a pus pe fani pe jar.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean se „joacă” cu mintea fanilor lor cu privire la relația amoroasă care pare că s-a înfiripat între cei doi. Ultimul gest al presupusului cuplu a pus și mai multe paie pe foc, alimentat și de declarațiile dansatoarei.

Citeste si: Imaginile cu Bogdan de la Ploiești și Nicole Cherry ținându-se de mână au devenit virale pe internet. Fanii celor doi sunt în delir: ”Nu mai înțeleg nimic”

Cristina Pucean, declarație de dragoste pentru Bogdan de la Ploiești:”Tot restul vieții mele!”

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au fost surprinși, în Dubai, în ipostaze incendiare, iar fotografia a fost publicată pe Instagram de dansatoare, care a fost pe  deliciul fanilor și a urmăritorilor. Mai mult, aceasta a scris și un text romantic și profund:

”În brațele tale văd tot restul vieții mele!”, a scris Cristina Pucean.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fanii s-au bucurat nespus când au văzut fotografia postată de Cristina Pucean:  „Doamne cât de frumoși”, „O așa regină trebuia sa fie cu cel mai tare bărbat din România🥰 sunteți superbi și sper să fiți fericiți impreuna”, „Aici sa pus stop la tot ❤️‍🔥Cei mai frumoși 👑Regele și Regina pe bune”,  sunt doar o parte dintre comenatriile fanilor.

Citeste si: Bat clopote de nuntă pentru Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean? Dansatoarea a prins buchetul miresei la un eveniment

Recent, Cristina Pucean a mărturisit  că nu formează un cuplu cu Bogdan de la Ploiești, ci a dezvăluit că artistul este noul ei manager.

''Nu ne-am relaxat, pentru că ne-am plimbat foarte mult și chiar ne-am distrat foarte mult, dar nu am ce să zic pentru că a fost o experiență foarte frumoasă și aș dori oricând să o repet.

N-am ce perdeluță să trag, este noul meu ''manager'', dacă pot să spun așa, sau nașul meu, de ce nu? O să aflați primii orice veste, dar deocamdată suntem buni prieteni. Nu mai gândit că ar fi o strategie de marketing... Nu prea am timp liber de când am un nou manager( n.r. Bogdan de la Ploiești), îmi pune mereu evenimente. Finul lui este un scump, este la fel ca nepoțelul meu'' , a declarat Cristina Pucean.