Cristina Pucean, gest impresionant pentru tatăl său! Ce a făcut dansatoarea după moartea acestuia

Author: Laura Macovei
Actualizat: 31 aug 2023, 15:01

Cristina Pucean, gest impresionant pentru tatăl său! Ce a făcut dansatoarea după moartea acestuia

Sursa: Cristina Pucean Instagram/Spynews

Cristina Pucean este în doliu după moartea tatălui său. Dansatoarea trece prin momente greu de descris, dar încearcă să-și aline dorul cu tot ceea ce a trăit alături de tatăl său.

Cristina Pucean a făcut un gest impresionant pentru cel care i-a fost tată și cel mai important bărbat din viața ei. 

Gestul impresionant făcut de Cristina Pucean după moartea tatălui său

Vedeta trece prin momente dificile, după ce tatăl său, care era mereu prezent în viața ei și cu care avea o relație tată-fiică de invidiat, a încetat din viață. Dansatoarea a făcut tristul anunț pe o rețea de socializare, iar mesajele de condoleanțe nu au încetat să curgă.

Deși tatăl său nu a fost un fan al luminii reflectoarelor, fiica sa l-a făcut acum mai cunoscut ca niciodată și a vrut să împărtășească cu fanii ei cât de mult l-a iubit pe tatăl său.

Citește și: Motivul pentru care toată lumea a crezut că Theo Rose a născut: „Criză direct din burtă”. Ce a postat Bogdan de la Ploiești

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cristina Pucean și tatăl ei erau foarte apropiați, prin urmare vedeta i-a dedicat acestuia o melodie, chiar după ce a decedat. Chiar la o zi după tragedie, vedeta a făcut publică o nouă imagine cu tatăl ei și a ales o melodie emoționantă, prin care și-a exprimat sentimentele care o cutremură. 

Tatăl dansatoarei i-a făcut o surpriză acesteia chiar înainte să moară

În urmă cu doar câteva luni, tatăl Cristinei Pucean i-a făcut o surpriză emoționantă fiicei sale.

Acesta a venit la ziua sa de naștere, atunci când vedeta se aștepta mai puțin. Emoționată până la lacrimi, dansatoarea a început instant să plângă, atunci când tatăl său a venit la ziua sa cu un buchet mare de flori.

Citește și: Bogdan de la Ploiești și Omar Arnout au câștigat mașina, aseară, la “Roata Norocului”!

Tatăl Cristinei Pucean suferea de diabet, iar în anul 2020, acesta a ajuns în scaun cu rotile, după ce i-au fost amputate ambele picioare. 

Acum, vedeta trece prin momente greu de descris, însă încearcă să găsească mici bucurii și să își amintească cu drag de tatăl său, pentru a-i onora memoria.