Cristina pune la îndoială sentimentele lui Radu: ”Mă tem să nu se piardă tot ce am construit până acum” Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, joi, 16 martie de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 15 mar 2023, 19:03

Cristina se teme ca povestea de iubire dintre ea și Radu ar putea ajunge la final 

Sursa: Captură KANAL D

Cristina și Radu au avut date, însă nu cel mai reușit, după cum a dezvăluit concurenta, care se teme că tot ce a construit în aceste luni este pe cale să se ducă pe apa sâmbetei.

Cristina pune grav la îndoială sentimentele lui Radu și se teme ca acest ”vis” frumos să nu ajungă la final. După întâlnirea pe care au avut-o, nereușită în opinia concurentei, Cristina este nelămurită în anumite privințe și vrea să afle dacă Radu încă mai ține la ea. 

Cristina se teme ca povestea de iubire dintre ea și Radu ar putea ajunge la final 

Radu și Cristina a avut date în afara casei.  Reveniți în casă, Ionuț a încercat să afle cum s-a simțit concurenta, precizând că Radu s-a simțit foarte bine și a vorbit în continuu despre ieșirea lor.

”Cristina, să știi că Radu a venit cu un sentiment foarte mișto, era foarte încântat de ce s-a întâmplat. Tu cum ești?”

Cristina a mărturisit că se simte bine, însă are unele nelămuriri în privința lui Radu, care pare un pic schimbat după date, mai ales că tot drumul a precizat că este obosit și abia așteaptă să ajungă.

Citește și: Lovitură teribilă pentru Patricia! Prima escapadă romantică a rivalei sale Nona cu Patrick, a adus amărăciune și invidie în sufletul Patriciei! Concurenta a lansat replici acide! Iată cum a reacționat Nona! „Nu-ți permit să glumești așa!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”După date, mi se pare, nu știu, ai fost mai detașat, să spun așa”, a spus Cristina, ușor reținută.

Radu a dat cu bâta în baltă și a spus că date-ul a fost reușit în proporție de 90%, nici măcar nu se aștepta să fie așa reușit, moment în care Cristina s-a simțit stânjenită, iar Bianca a intervenit, văzând că aceasta este pe cale să izbucnească în lacrimi.

Bianca l-a atenționat pe Radu că folosește cuvinte prea mari, în condițiile în care sentimentele nu sunt pe măsura vorbelor sale.

Cristina recunoaște că ține foarte mult la Radu și se teme că tot ce au construit s-ar putea ruina.

”Chira țin foarte mult la tine...și nu cred că era necesar să mă faci să simt asta. Am venit de la date, Radu, și am spus, în gândul meu, că mă tem să nu se piardă tot ce am construit până acum”.

Citește și: Nona, amenințări dure la adresa Patriciei: ”Tu stai în banca ta, eu stau în banca mea”. Andreea Mantea face un anunț important în ediția de mâine. Aflați cum vor decurge lucrurile între cele două concurente, miercuri, 15 martie, de la 10:00 și de la 16:30