Cristina, reacție neașteptată la adresa lui Ionuț, în Casa iubirii! „M-am gândit că ar trebui să te cunosc mai mult!” Cei doi concurenți s-au retras în grădină! Iată cum s-a comportat Radu

Autor: Ana Filip
Actualizat: 29 mai 2023, 21:13

Cristina și Ionuț, dialog halucinant în Casa iubirii! Concurenta l-a lăsat mască pe Ionuț! Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut despre sentimentele sale! „Te-ai îndrăgostit de mine?”

Gala de duminică a fost presărată cu multe momente palpitante, emoții puternice, suspans dar și multe răsturnări de situație, deoarece trei concurenți foarte apreciați de public au ajuns în pragul eliminării și au așteptat cu nerăbdare verdictul anunțat de Andreea Mantea. În cele din urmă, cei care s-au salvat și își vor continua periplul în Casa iubirii au fost Bianca și Patrick, iar cel care a plecată acasă a fost Marinel, spre marea dezamăgirea a tuturor colegilor săi.

Deși a regretat că nu și-a putut întâlni jumătatea în cadrul show-ului, Marinel a mărturisit că se bucură că va pleca din emisiune deoarece simțea nevoia să se dedice propriei lui persoane pe care în ultimele luni a neglijat-o și că are mare nevoie de liniște pentru a se regăsi.

Cristina, reacție neașteptată la adresa lui Ionuț, în Casa iubirii! „M-am gândit că ar trebui să te cunosc mai mult!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera mult mai calmă față de tumultul din zilele precedente. Ca în fiecare ediție a emisiunii, și astăzi, unii dintre concurenți au avut parte de surprize de proporții și de momente de pomină. Cristina a fost provocată să se dea îndrăgostită de Ionuț, însă s-a abținut cu greu să nu se dea de gol. Vizibil emoționată, Cristina a încercat din răsputeri să nu radă foarte mult astfel încât Ionuț să nu realizeze ceea ce se întâmplă de fapt.

Concurenta l-a chemat pe Ionuț în grădina pentru a conversa liniștiți fără să îi deranjeze ceilalți, iar la un moment dat, această a încercat să îi spună chipeșului tânăr că și-ar dori să îl cunoască mai bine și de ce să lase timpul să decidă dacă vor putea construi sau nu o relație împreună. Uluit de afirmațiile bizare ale Cristinei, concurentul i-a mărturisit că nu o poate crede și că el încă o asociază cu Radu, deoarece relația lor a fost mult prea profundă să poată fi uitată ușor.

Cristina: Tu ești sigur că... dar nu pot să vorbesc aici de față cu toată lumea.

Ionuț: Vrei să ne retragem?

Cristina: Da!

Ionuț: Ce ai pățit Cristina? Ce te macină?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina: Îmi place felul tău de a fi, că ești foarte matur, dar mă supără, cumva, chestia că tu nu poți să treci peste Radu.

Ionuț: Da, dar eu în continuare mă văd așa.

Cristina: Dar de ce?

Ionuț: Nu știu de ce, dar și tu dacă m-ai vedea cu o fată aici în casă, trei luni...

Cristina: Asta nu înseamnă că trebuie să te oprească să cunoști altă persoană.

Ionuț: Te-ai îndrăgostit de mine?

Citește și: Emoții în Casa iubirii! O nouă eliminare a avut loc. Iată cine a părăsit emisiunea

Citește și: Laurențiu, surprins de gestul Biancăi! „O să vedem dacă mă cere!” Concurenta s-a ținut de promisiune și a pus în aplicare planul ei! Iată cum a reacționat Laurențiu