Cristina Rus a plans la botezul fiicei sale! Uite de ce nu i-a lasat pe invitati sa faca poze la biserica si la restaurant

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

Cantareata a fost foarte emotionata la botezul fiicei sale care a avut loc in weekend. Aceasta a recunoscut ca nu a lasat invitatii sa faca poze pentru ca le va da ea unele profesionale realizate de fotografii pe care ea i-a angajat.

"Am pus multe scaune in biserica pentru ca toti sa asculte slujba, asa e normal, atunci suntem cu totii in rugaciune. I-am rugat sa nu faca poze pentru ca oricum toata lumea va primi, fotografii mei au surprins tot. Am inteles tot ce s-a intamplat la botez, mai ales prima parte in care te lepezi de Satana. Am plans.

Am slabit fara sa fac sport si am mancat normal ca sa pot sa alaptez.

Am luat doar 10 kg la aceasta sarcina si fetita a avut 4 kg. Am mancat fara sa ma satur, nu terminam tot din farfurie. Dimineata imi fac omleta cu putin cascaval si sfecla, in general o pun la cuptor. E foarte sanatoasa. Inca mai alaptez, il scot cu pompa si daca nu ajunge, ii dau micutei un supliment", a marturisit Cristina pentru "Draga mea prietena".( sursa wowbiz. ro )##VIDEO111458##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.