Cristina Rus, in culmea fericirii de cand a devenit mamica

Editor: Bogdan Mihai Author: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Cristina Rus este tare mandra de fetita ei! "Este foarte cuminte si arata ca un manechin", acestea au fost primele cuvinte ale tinerei mamici, indata ce a iesit din maternitate.

Cristina Rus si-a revenit spectaculos! Tanara mamica stralucea de fericire la externarea din spital! Acum, artista este mamica de fetita si baiat! "Am rams doar cu 2 kilograme in plus si as vrea sa le pastrez. Sunt putin cam slaba!", spune proaspata mamica si recunoaste ca unele detalii le-a trecut cu vederea.

"Am venit nepregatita. M-au intrebat<>. Nu, nu am adus  pentru ca m-am pregatit sa nasc".

E o mamica fericita: "e cea mai mare realizare si, oricum, toate femeile isi doresc lucru acesta, la un  moment dat". Iar ingerasul este o "fetita- model"! Dupa cum o lauda chiar mamica ei: "Acum are 3.500 deoarece atunci cand vin pe lume mai scad din greutate. Dar are 53 de cm, este manechin!".

Maria Cristina este o micuta tare norocoasa! Taticul ei i-a pregatit multe cadouri. Tinerii parinti au hotarat deja si botezul! Micuta Cristina Maria va fi crestinata cel mai probabil peste patru luni.
"Speram sa fie dupa Sfintele Sarbatori de Paste pentru ca ne-am dori sa si petrecem".
##VIDEO104154##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii>. Nu, nu am adus  pentru ca m-am pregatit sa nasc". E o mamica fericita: "e cea mai mare realizare si, oricum, toate femeile isi doresc lucru acesta, la un  moment dat". Iar ingerasul este o "fetita- model"! Dupa cum o lauda chiar mamica ei: "Acum are 3.500 deoarece atunci cand vin pe lume mai scad din greutate. Dar are 53 de cm, este manechin!".

Maria Cristina este o micuta tare norocoasa! Taticul ei i-a pregatit multe cadouri. Tinerii parinti au hotarat deja si botezul! Micuta Cristina Maria va fi crestinata cel mai probabil peste patru luni. "Speram sa fie dupa Sfintele Sarbatori de Paste pentru ca ne-am dori sa si petrecem".
##VIDEO104154##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii