Cristina Rus si Jojo, cele mai frumoase mamici din showbizz-ul romanesc

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:25

De cand au devenit mamici, Cristina Rus si Jojo sunt, parca, mai stralucitoare ca niciodata!

Cele doua vedete se straduiesc sa fie impecabile atunci cand vine vorba de aparitii publice. Divele sunt foarte atente si stiu care sunt trendurile in materie de moda. Insa, chiar daca socializeaza la evenimente mondene, cele doua mamici au dezvaluit ca gandul le zboara acasa, la cei mici. Ambele isi lauda puiul, Cristina este de parere ca fiul ei va avea o minte sclipitoare, in timp ce Jojo este convinsa ca fiul ei devine mai frumos si mai destept pe zi ce trece.
Povestile de iubire pe care le traiesc Cristina Rus si Jojo reprezinta cel mai bun exemplu pentru fii lor: mami si tati se iubesc si asa o sa ramana pe veci. Mai ales ca Jojo nu prea o sa-i dea sfaturi legate de amor si de relatii, fiind convinsa ca, din pricina conflictului intre generatii, fiul ei s-ar putea sa nu o asculte.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.