Cristina, semne de gelozie, după ce Nona a afirmat că Mihaela se simte mai bine în prezența lui Radu decât alături de Robert! „Cine a căzut pe jos? Tu cu Radu?” Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 apr 2023, 16:49
Foto(5)

Nona a făcut afirmații tulburătoare ce au pus-o pe gânduri pe Cristina și i-au stârnit gelozia! „Mai bine te împaci cu Radu decât cu Robert, așa e?” Iată cum a reacționat concurenta când a auzit numele fostului ei iubit asociat cu Mihaela!

Fetele și băieții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi controverse, noi provocări, momente de senzație, dar și de multe clipe dificile și răsturnări uluitoare de situație, ce îi aduc de multe ori în mare impas mai ales pe cei care au deja o relație în cadrul emisiunii. În ediția de marți, Radu s-a arată extrem de gelos din cauza apropierii dintre Cristina și Marinel și a încercat să îi vorbească fostei lui iubite despre ceea ce simte și despre regretele care nu îi dau pace în ultima vreme.

În ediția de astăzi, lucrurile s-au precipitat din nou, pe de o parte, în casă băieților s-au iscat noi tensiuni, iar pe de altă parte, în casă fetelor, Cristina a dat semne de gelozie după ce află anumite lucruri despre Mihaela și Radu.

Cristina, semne de gelozie, după ce Nona a afirmat că Mihaela se simte mai bine în prezența lui Radu decât alături de Robert

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, concurenții au avut parte de tensiuni uriașe mai ales în tabăra băieților, acolo unde Radu și Robert au avut o discuție aprinsă. Vizita Mihaelei în casa băieților a iscat multe controverse. Revoltat de faptul că Robert nu a apreciat că a încercat să o determine pe Mihaela să se apropie de el, îndemnând-o să joace biliard împreună, Radu i-a adus reproșuri aprige colegului sau.

Radu: Când a fost Mihaela aici eu m-am jucat biliard cu ea și la un moment dat i-am dat tacul în mâna lui Robert să se joace el cu ea! S-au simțit foarte bine cred că vreo jumătate de ora și după ne-am mutat la masă și am purtat aici o discuție! Că și concluzie totală, orice încerc să îi spun lui Robert sau să încercăm să îl ajutăm, ni le întoarce că noi îl atacăm și avem ceva cu el!

Robert: Că și concluzie nu trebuie să mai fac nimic cu Mihaela că îi dau de înțeles!

Radu: Eu chiar am încercat să fac ceva frumos! Nu i-am făcut nimic rău! De dată asta chiar n-am făcut nimic rău!

Pe de altă parte, în casa fetelor, Mihaela le-a povestit fetelor cu a decurs vizită ei în tabăra băieților.

Nona a remarcat faptul că Mihaela se înțelege mai bine cu Radu decât cu Robert și pot conversa mult mai frumos. În timpul discuției lor, Cristina a ascultat cu atenție, iar la un moment dat a dat semne clare de gelozie, când a aflat că Radu a căzut cu Mihaela.

Cristina: Plângi?

Mihaela: Am răcit! Mă ustură în gât!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca: Cum a fost?

Mihaela: Am ras acolo un pic cu Radu!

Bianca: Cu Radu?

Nona: Mai bine te împaci cu Radu decât cu Robert, așa e? Sincer! Am văzut că ați căzut și pe jos!

Mihaela: Lui Robert nu îi place să mă înțeleg bine cu nimeni!

Cristina: Cine a căzut pe jos? Tu cu Radu?

Citește și: Răsturnare uluitoare de situație în Casa iubirii! Radu a recunoscut în fața Cristinei că se simte răpus de gelozie când o vede în compania altui băiat! Iată ce discuție neașteptată au avut cei doi foști iubiți

Citește și: Dezvăluiri uluitoare de la prima întâlnire a Patriciei cu Laurențiu în afara platourilor de filmare! Iată cum a reacționat Emma! „Te mai gândești la mine?” Marinel s-a arătat și el deranjat de gestul la care a recurs Laurențiu!