Cristina si Madalin Ionescu, vacanta de vis in Turcia

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:11

Madalin Ionescu, prezentatorul emisiunii “Drept la tinta” de la Kanal D, a povestit, in timpul emisiunii “Kanal D e la Mare cautare”, cum a inceput relatia cu actuala lui sotie, Cristina Siscanu Ionescu.

 Madalin si Cristina Ionescu, proaspat intorsi din vacanta petrecuta in Turcia alaturi de Filip si Stefania, copiii prezentatorului, s-au alaturat si ei vedetelor prezente pe plaja Kanal D, din Mamaia.

Bronzati, frumosi si cu zambetul pe buze, sotii Ionescu au impartasit telespectatorilor emisiunii “Kanal D e la Mare cautare” si turistilor prezenti pe plaja Kanal D cum a inceput relatia lor.

Vladimir Putin le-a dat planurile peste cap

La doar cateva zile dupa ce s-au cunoscut, cei doi indragostiti au hotarat sa plece pentru cateva zile din tara, departe de ochii lumii.
In dorinta de a incepe relatia in liniste, ei au ales o destinatie in care nu se gandeau ca ii poate recunoaste cineva.

“Ne cunosteam de cateva zile. Am hotarat sa plecam pentru cateva zile din tara, in Austria, sa stam singuri, departe de ochii curiosilor. Odata ajunsi la hotelul unde eram cazati, am avut o mare surpriza: locul era impanzit de ziaristi, inclusiv romani, acolo aflandu-se in vizita Vladimir Putin”, a povestit Madalin Ionescu.


Astfel ca, in locul unde credeau ca vor sta netulburati de curiozitatea nimanui, cei doi au fost nevoiti sa se fereasca, cum au putut mai bine, de ochii ziaristilor romani.

“M-am speriat de situatie. Nu am stiut ce amploare vor lua lucrurile”, a adaugat Cristina Siscanu Ionescu.

Dincolo de toate lucrurile vehiculate prin presa la adresa lor, cei doi indragostiti sustin ca nu tin cont de gura lumii.



“Noi ne traim vietile asa cum stim mai bine, nu ni le facem in functie de ceea ce ne spun ceilalti. In afara de mine si Madalin, putini stiu care este adevarul si cum au decurs lucrurile intre noi, de la inceput. La noi acasa este o atmosfera exceptionala”, a concluzionat Cristina Siscanu Ionescu.

Sotii Ionescu nu exclud posibilitatea ca anul acesta sa mearga din nou in Austria, locul care i-a unit.


Vacanta de vis in Turcia

Vedetele au mai povestit telespectatorilor Kanal D cat de bine s-au simtit in vacant recenta pe care au petrecut-o alaturi de copii, pe malul Marii Mediterane, in apropiere de Antalya.

“Am inotat 7-8 ore in fiecare zi pentru ca apa era superba si era foarte cald. Ne-am distrat de minune. Faceam baie si noaptea, in piscina. A fost foarte frumos”, a spus Cristina Siscanu Ionescu.


Dupa destainuirile facute, Cristina l-a luat de mana pe sotul ei si impreuna cu invitatii emisiunii “Kanal D e la Mare cautare” au incins atmosfera cu o hora moldoveneasca, de la care nu au lipsit spectatorii prezenti pe plaja Kanal D din Mamaia.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.