Cristina și Radu, la un pas de despărțire? Concurenta va spune ce anume se întâmplă de fapt între ei de câteva zile! Aflați cum va reacționa Andreea Mantea, miercuri, 22 martie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30! „Nu vreau să aud cuvinte care nu o să-

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 mar 2023, 15:30
Foto(4)

Miercuri în Casa iubirii: Cristina și Radu, momentul adevărului! Concurenta va spune ce se întâmplă de fapt între ea și Radu de ceva timp! „Eu nu am simțit nimic! Nici nu mă așteptăm să aud asta din partea lui!” Iată cum va reacționa Radu!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii continuă în forță cu multe momente romantice, noi provocări de senzație, dar și răsturnări spectaculoase de situație, prin care trec concurenții care de multe ori sunt puși la grele încercări deși se străduiesc enorm să își construiască o relație stabilă. Cristina și Radu au fost printre primele cupluri formate în noul sezon în cadrul show-ului și păreau că se înțeleg din ce în ce mai bine, însă de curând au avut un date în afară platourilor de filmare, în care s-au confruntat cu anumite probleme care de câteva zile ii macină

profund și le-au adus multe probleme.

Cristina și Radu, la un pas de despărțire? Concurenta va spune ce anume se întâmplă de fapt între ei de câteva zile

În ediția de miercuri, în Casa iubirii, Andreea Mantea va încerca să descopere ce anume se întâmplă între Cristina și Radu de ceva vreme. Întrebată dacă există vreo problema în cuplul lor, Cristina a încercat inițial să ascundă tristețea cu zâmbete false.

„Ziua și reproșul? Cum e? Toată ziua a vorbit despre asta! Sincer, există vreo problema în relația voastră? Nu vreau să aud cuvinte care nu o să-mi placă! Opriți-va aici! Acum!”, va spune Andreea Mantea.



În cele din urmă concurenta le-a dezvăluit fetelor ce anume a deranjat-o teribil la comportamentul lui Radu. Tânăra a spus că nu se aștepta să audă ceea ce i-a zis concurentul și că a simțit răceală și indiferență din partea lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Eu nu am simțit nimic! Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi! De ce nu încearcă să facă același lucru pe care l-aș fi făcut eu dacă eram!”, va spune Cristina.

Citește și: Bianca, ieșire nervoasă fără precedent în Casa iubirii! Concurenta a lansat un atac aprig asupra lui Robert! Iată de la ce anume a plecat cearta celor doi și ce replici acide și-au spus! „Lui Robert nu-i convine nicio fată de aici”

Citește și: Cristina și Radu, primul mare impas în cuplu! Concurenta se teme ca povestea lor de iubire să nu ajungă la final! „Am simțit un gol în suflet, dacă am văzut ca te comporți după date atât de rece!” Iată ce anume s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.