Cristina și Radu, mire și mireasă în videoclipul lui Marinel! Cum au reacționat concurenții din Casa Iubirii când au văzut imaginile de la filmări: ”Îl văd pervers rău de tot”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 25 feb 2023, 20:06

Radu și Cristina, soț și soție pentru o zi

Sursa: Captură KANAL D

Radu și Cristina au avut parte de momente unice împreună. Cei doi au fost invitați să joace în videoclipul noii piese a lui Marinel.

Marinel se pregătește să lanseze o nouă piesă, astfel și-a dorit ca cei doi colegi ai săi, care formează deja un cuplu în Casa Iubirii, să ia parte la filmările pentru noul videoclip. Rolurile celor doi concurenți au fost peste așteptările lor, deși le-a fost destul de greu să intre în film, Radu și Cristina au lăsat greu deoparte și s-au bucurat că sunt împreună. 

Radu și Cristina, soț și soție pentru o zi

Inițial, Radu l-a sunat pe Marinel și i-a spus că nu mai ajunge la filmări, ceea ce s-a dovedit a fi o glumă. Concurentul nu s-a bazat pe colegul său și a venit cu ținuta pentru videoclip la pachet. Radu a optat pentru un costum negru, elegant, fix ca un mire adevărat, în timp ce iubita lui a optat pentru o rochie lungă cu paiete, de culoare nude, căci Marinel a uitat să-i ia rochie pentru acest moment.

Citește și: Ionuț va da cărțile pe față în ceea ce o privește pe Nona! „A spus că s-a jucat cu mine! Și nu cred că se mai pune problema de o cunoaștere între noi doi!” Iată cum va reacționa Patrick, joi, 23 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30!

Ușor stângaci, Radu și Cristina au început să danseze pe piesa lui Marinel, însă lucrurile n-au ieșit ca la carte din prima.

Concurenții din Casa Iubirii au urmărit imagini de la filmări și s-au prăpădit de râs, mai ales că Radu se plângea non stop că-l doare spatele.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Radu zici că e pervers din ăla. Când stă cu o fată în brațe, îl văd pervers rău de tot”, a

spus Ionuț despre Radu.

Radu este în al nouălea cer, timpul petrecut cu Cristina este hrană pentru suflet.

”Cu ocazia asta am mult mai mult timp ca să petrec cu tine, cu ocazia clipului”, a spus Radu.

La rândul ei, Cristina se bucură că are ocazia să stea un pic mai mult timp cu Radu, în afara casei, cu ocazia clipului filmat de Marinel.

Citește și: Nona se simte rănită de Patrick, mai ales după ce acesta a făcut pași spre Patricia: ”Orice zâmbet se plătește” Marinel și Ionuț o consolează pe brunetă