Cristina și Radu, primul mare impas în cuplu! Concurenta se teme ca povestea lor de iubire să nu ajungă la final! „Am simțit un gol în suflet, dacă am văzut ca te comporți după date atât de rece!” Iată ce anume s-a întâmplat între cei doi îndrăgostiți!

Author: Ana Filip
Actualizat: 16 mar 2023, 18:38

De la extaz la agonie! Cristina și Radu se confruntă cu un mare impas în relația lor! Tânăra a fost uluită de afirmațiile neașteptate lansate de Radu! „Chiar țin foarte mult la tine și nu cred că era necesar să mă faci să simt asta”

Concurenții din Casa iubirii, sezonul 2, care deja au format un cuplu încearcă din răsputeri să își construiască relația pas cu pas și în același timp să descopere noi detalii unul despre altul și să comunice reciproc atunci când simt că anumite lucruri nu funcționează corect în demersurile lor de cunoaștere. Unul dintre aceste cupluri din cadrul show-ului este cel format din Cristina și Radu, doi tineri frumoși care s-au plăcut din prima clipă în care s-au văzut și s-au apropiat treptat, ajungând să se îndrăgostească iremediabil.

Cei doi nu s-au sfiit să declare că vor să formeze oficial un cuplu în Casa iubirii și de atunci au încercat să se cunoască din ce în ce mai bine și să își consolideze cât mai mult povestea de iubire.  

De curând, cei doi îndrăgostiți au avut parte de o întâlnire în afară platourilor de filmare ale emisiunii, însă la revenirea lor în casă au dat tuturor de înțeles că lucrurile nu au funcționat conform așteptărilor.

Cristina a fost cea care a dezvăluit în față tuturor că se teme că tot ceea ce au construit în aceste luni de relație să nu dispară pe apă sâmbetei.

Cristina și Radu, primul mare impas în cuplu! Concurenta se teme că povestea lor de iubire să nu ajungă la final

În ediția de astăzi a emisiunii Casa iubirii, Cristina și Radu au fost luați în vizor de mulți colegi care i-au întrebat cum au petrecut la date, însă totodată au sesizat și faptul că cei doi îndrăgostiți

păreau destul de îngândurați și chiar abătuți. Cea mai afectată a fost Cristina, care de altfel a și recunoscut în cele din urmă ce anume a deranjat-o după întâlnirea avută cu Radu în afară casei.
Întrebată ce anume i s-a întâmplat, Cristina a mărturisit în față tuturor colegilor faptul că a simțit un gol mare în suflet din cauza atitudinii foarte reci și indiferente afișată de Radu, la scurt după întâlnirea lor.

Bianca: Cristina, pari cam abătută! S-a întâmplat ceva?

Ionuț: Și mie tot așa mi se pare!

Cristina: Dar nu sunt abătută! Vi se pare!

Radu: Suntem plictisiți!

Robert: Ai descoperit lucruri care nu ți-au plăcut la el?

Cristina: Nu, am descoperit atât lucruri care sunt în regulă, cât și lucruri care se pot modifică! Și el la mine la fel! Nu mi-aș dori să schimb!

Radu: Sincer, am petrecut timp foarte frumos și pe drum și cât am stat acolo împreună în camera! Am stat și am discutat o grămadă de aspecte și ne-am descoperit diferiți față de cum suntem aici în emisiune! Eu pot să spun că am descoperit o altă Cristina, una mult mai dezinvoltă! Și sentimentele au fost mult mai intense!(...)

Am ras cu lacrimi!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cristina: Eu sunt bine... Am unele nelămuriri să zic așa!(...) Aș dori să lămuresc un lucru atât! Împreună cu el! După date, în online, mi s-a pare că ai fost mai detașat față de mine! Așa este!

Radu: Te referi că am fost mai îndepărtat de ține pe online!(...) Am făcut-o intenționat!(...) Am vrut să văd reacția ta! Am vrut să par eu indiferentul!

Cristina: Am simțit un gol în suflet, dacă am văzut că te comporți după date atât de rece!(...) Mi-ai zis că personal n-ar mai trebui să fiu chiar atât de afectuoasă!

Radu: Cred că ai înțeles de fapt ce am vrut să spun și unde am vrut să ajung! Nu am spus nicio secundă că tu să nu mai fii afectuoasă!

Cristina: Ție ți se pare că focul meu e mai mare decât focul tău?

Radu: Sincer să fiu cu ține, da! Recunosc!

Cristina: După toate gesturile, după toate, toate, toate, acum spunându-mi că focul meu e mai mare decât al lui, îmi pun un semn de întrebare!(...) Mi-am spus în gândul meu că mă tem să nu se piardă tot ceea ce am construit până acum! Pentru că am văzut răceală asta și de asta am avut un gol foarte mare!

Citește și: Andreea Mantea a făcut un anunț important! Iată cine sunt concurenții vizați și cum au reacționat la aflarea uluitoarei vești! „Nu e o rugăminte, nu e un sfat, nu e o avertizare! Este o dorință a mea și a întregii echipei!”

Citește și: Cristina pune la îndoială sentimentele lui Radu: ”Mă tem să nu se piardă tot ce am construit până acum” 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.