Cristina Siscanu a fost blamata de toata lumea, insa femeile i-au urmat exemplul! Cum le-a ajutat vedeta?

Author: Alice Popescu
Cristina Siscanu a militat pentru alaptatul in public
Sursa: Instagram

Cristina Siscanu a lansat acum ceva vreme o campanie prin care le-a ajutat pe femei sa nu se mai simta rusinate cand alapteaza in public.

Cristina Siscanu este mama unei frumoase fetite, Petra, in varsta de trei ani. Insa, de cand a nascut-o, vedeta si sotia lui Madalin Ionescu a simtit o mare presiune pe umerii ei, insa diferenta dintre ea si celelalte femei a fost ca a reusit sa se simta auzita chiar daca a intampinat numeroase critici si jigniri chiar si din partea celor care sunt parinti.

Insa, in timp, apelul ei a dat roade si femeile din Romania au inceput sa constientizeze si sa nu se mai teama de "gura lumii" atunci cand isi alapteaza bebelusii in public.

Citeste si: Bianca Rus si Cristina Siscanu, razboi total! "Ma iei la bataie?" Madalin Ionescu, adus in discutie!

Citeste si: Botezatu scos din minti de atitudinea Cristinei Siscanu! "Pot sa tip pana cand imi crapa inima, daca vreau, la tine!" Urmariti o editie incendiara Bravo, ai stil! Celebrities, ASTAZI, 12 noiembrie, de la 23:00, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cristina Siscanu, blamata pentru ca isi alapta fetita in public!

Am alăptat-o pe Petra până la 2 ani și șapte luni. Nu a fost ușor, dar a fost minunat în același timp... Mă bucur că tot mai multe persoane publice, în mod special mămici-influenceri celebri, promovează alăptatul postând poze cu puii la sân. Acum 3 ani și jumătate eram singura care făcea asta și am stârnit o adevărată revoluție în mediul online.

Acum este liniște și pace. Asta înseamnă că mentalitatea s-a schimbat și sunt fericită că am avut curajul să mă lupt cu prejudecăți chiar dacă “o lume întreagă” mi-a fost potrivnică. În timp am primit numeroase mesaje din partea mamelor care îmi mulțumeau că au reușit să treacă peste bariera psihologică de a-și alăpta pruncul în public. Vreo doi ani am fost invitata pe la toate posturile tv, am acordat sute de interviuri pe acest subiect... firesc! Și am ieșit toate învingătoare, dragi mămici!"

Cristina Siscanu le-a convins pe femei sa alapteze in public fara rusine!

Invitata mai peste tot, in Romania, la diverse emisiuni, vedeta de la "Bravo, ai stil!Celebrities" nu a dat inapoi si a spus tare si raspicat in numele a tuturor mamelor ce simte atunci cand nu poate sau e privita cu dezgust in momentul in care isi alapteaza fetita in public.

Nu de putine ori, vedeta a fost surprinsa facand acest gest in public fara nicio teama si nu putini au fost cei care au condamant-o la acea data si i-au scris mesaje extrem de dure si pline de jigniri.

Citeste si: Cristina Siscanu, in lacrimi! "Nu mai pot!" Afla ce i se intampla concurentei, ASTAZI, intr-o noua editie-concept incendiara "Bravo, ai stil! Celebrities", de la ora 21:30, la Kanal D!