Cristina Siscanu a povestit cum a aflat ca este insarcinata! Momentul a fost unic: "Madalin m-a anuntat"- Au dezvaluit ce sex are bebelusul!

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:36

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu si-au indeplinit visul de a deveni parinti. Cei doi sunt in culmea fericirii, aceasta este insarcinata in luna a patra. In aceasta seara au povestit cum au aflat vestea.

Dupa ce a facut marele anunt, Cristina a povestit, in exclusivitate pentru WOWbiz, cum a aflat ca este insarcinata.

"M-a anuntat Madalin, el mi-a zis ca sunt insarcinata. Intr-o zi am facut testul, dar l-am lasat in baie. Vorbeam la telefon si am uitat de el. Oricum era o rutina pentru mine, faceam teste in fiecare luna. M-am prins in discutie si am uitat complet de test.

La un moment dat, Madalin a venit si se tavalea pe jos de bucurie, la propriu.

Eu am crezut ca i-au marit salariul, nu intelegeam ce are, de ce sa reactionezi asa. La un moment dat mi-a aratat rezultatul si am inteles.


Nu am crezut initial, m-am dus la farmacie si am mai luat inca doua teste, de la firme diferite. Toate trei au avut rezultat pozitiv.", a declarat Cristina Siscanu, in aceasta seara, la WOWbiz.

"Este straniu, dar eu i-am dat vestea.
Ea si-a facut testul, ii intarziase cu o zi. Credem ca s-a intamplat chiar de ziua mea de nastere sa ramana insarcinata", a completat Madalin Ionescu.

Siscanu: "Se poate si mai rau decat mi-a fost mie! Mamei mele i-a fost mult mai rau! Ea nu putea sa manance nimic, statea pe perfuzii! Eu am fost doar de doua ori, ca sa vad daca ma simt mai bine! Sunt niste pastilute de supt impotriva greturilor...
In prima zi parca au functionat, apoi...".

Madalin si Cristina au avut parte de o surpriza de proportii! Vedete din toate domeniile le-au facut urari!

Sexy ca mami, charismatic ca tati. Abia astept sa ii cant la botez- Corina

Sa fie sanatos! Glorie si iubire- Marcel Pavel

Felicitari!- Maria si Marcel Toader

Bazeaza-te pe noi, are cine sa iti cante la botez! Sa nu te ia tensiunea de la atatea emotii- Axinte

Felicitari! Cele mai frumoase ganduri pe cea mai frumoasa perioada din viata voastra- Teo

Stiu
ca va doriti asta de mult timp, ma bucur ca ati reusit o minune. Implinirea voastra va fi maxima. Abia astept sa experimentez si eu asta! Ma bucur pentru voi si va felicit- Ilinca Vandici

Felicitari, ma bucur mult pentru voi. Stiam cat de mult va doriti un copil impreuna! Esti o mamica extraordinara, o sa fii o mamica extraordinara! Daca ai nevoie de un sfat, ma poti suna oricand, la orice ora!- Simona Patruleasa

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Ma
bucur pentru voi. E cea mai frumoasa experienta pe care o puteti trai in aceasta viata. Sunt sigura ca veti avea un copil frumos asa ca voi- Rita Muresan

Sa fie intr-un ceas bun! Abia asteptam sa jucam la botez
Ma bucur pentru voi. Abia astept sa te vad tatic!- Juratii Bravo, ai stil.

Sa ai o sarcina usoara, Cristina! Sa fie iubit, sa fie rasfatat!- Liviu Varciu

Cristina: Am facut toate testele care exista!

Madalin: In vacanta am fost aproape convins ca va fi baiat.
Am decis sa ii pun numele Damian. E un nume care te protejeaza. S-a intamplat sa mergem pe drumul asta. Eram 50-50, se ducea o lupta pentru ca nu reuseam sa simt ce sex are copilul. Eu am ales numele baiatului, ea, de fetita.

Cristina: Numele fetitei ales de mine este Petra.

Bebelusul nostru este...

Madalin: E bine dezvoltat, e mai mare decat varsta sarcinii.

Cristina: Cred ca va fi taur!

Madalin: Am visat. Si cand am visat, am stiut ce va fi!

Cristina: Va fi...Petra!


Madalin: Va fi fetita, e foarte bine! voi sta bot in bot cu ea, fetele sunt atasate de tati! Eu sunt pregatit!

Cristina: Nu m-am gandit daca o sa alaptez, daca o sa nasc natural! A fost o perioada mai dificila, nu am apucat sa ma gandesc!

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.







 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.