Cristina Siscanu a ramas marcata, dupa ce hotii i-au spart casa: "De ieri am niste stari foarte ciudate"

Autor: M.A. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 16:52

Cristina Siscanu a avut un weekend de cosmar, hotii i-au spart casa. Frumoasa prezentatoare TV a povestit ce se intampla acum si cum a trecut prin aceasta experienta neplacuta.

##VIDEO86729##" Trebuie sa facem curatenie, am gasit totul ravasit. Este o imagine sinistra care imi dainuie si acum in minte... foarte urat. Am fost stapana pe situatie din momentul in care am intrat in casa si am realizat ce se intampla. De ieri noapte am niste stari foarte ciudate pentru ca am crezut ca nu o sa ni se intample asta, dar uite ca nu este chiar asa. Imi imaginez tot felul de lucruri in continuare", a spus vizibil afectata Cristina Siscanu.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.