Cristina Șișcanu, acuzată că se victimizează înainte de Marea Finală

Autor: Madalina Maftei
Cristina Șișcanu se victimizează

Concurentele ''Bravo, ai stil Celebrities" i-au "sărit în cap" Cristina Șișcanu, spunând că a prins momentul să se victimizeze înainte de Marea Finală.

În semifinala ''Bravo, ai stil Celebrities", Cristina Șișcanu a fost judecată dur de jurați, până la lacrimi, și consideră ca nu are ce căuta în finală. 

Oana Radu spunde despre Cristina că: "Acuma se victimizează,  dar ea pregătește un moment colosal, și nouă ne spune că nici nu s-a gândit, dar ea are și ținuta gata de acum trei luni".

Ce spun concurentele ''Bravo, ai stil Celebrities" despre atitudinea Cristinei Șișcanu

Deea Codrea a venit în apărarea Cristinei și a spus că îi înțelege motivele, dar ar trebui să tragă linie și să se bucure de moment,  a reușit să ajună în Marea Finală.

Cristina Șișcanu este de părere că nu se victimizează, această situație nu există și vrea să lămurească acest lucru: "Urăsc să am această postură de victimă".

Citeste si: Astazi in "Bravo, ai stil! Celebrities": Ilinca Vandici face anuntul cu lacrimi in ochi! Concurentele incearca prin toate mijloacele sa se saboteze intre ele si fac dezvaluiri

Ce părere au avut jurații despre ținuta Cristinei din semifinală

Cristina a fost foarte afectată de ceea ce au spus jurații despre ținuta ei și a izbucnit în lacrimi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Bădulescu i-a spus că: "Este o bătaie de joc, pe noi nu ne respectați, nu vă respectați publicul, ținuta pe care o porți acuma, este   o mascaradă, tu arăți ca la carnaval, dar un

carnaval foarte slab"

Când a întrebat juriul de ce nu a fost eliminată, dacă este o concurentă slabă, Raluca Bădulescu a spus că "Ai avut noroc".

Cristina s-a simțit rănită de juriu și se simte luată în bătaie de joc.

Este ultima săpămână ''Bravo, ai stil Celebrities", concurentele se pregătesc de Marea Finală, iar tensiunea se simte în aer.

Concurentele sunt de părere că se exagerează foarte mult, Cristina este prea sensibilă.

Citeste si: Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:00

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.