Cristina Șișcanu, cu ochii în lacrimi! O parte din familia ei se află în mijlocul războiului din Ucraina! Ce este dispusă să facă soția lui Mădălin Ionescu

Author: Alice Popescu
Actualizat: 25 feb 2022, 09:29

Vedeta a vorbit pe o retea sociala de ce se intampla cu o parte din familia ei care se afla in acest moment in Ucraina.

Sotia lui Madalin Ionescu este extrem de ingrijorata de rudele ei aflate in Ucraina si isi doreste sa le ajute pentru a depasi aceasta situatie cumplita oferindu-se ca cei ramasi acolo sa vina in Romania pe toata durata razboiului si sa stea la ea. Vizibil afectata de ce se intampla la Kiev, Cristina Siscanu a dezvaluit ca este gata oricand sa isi astepte rudele acasa la ea si la sotul ei, Madalin Ionescu.

Citeste si: Proteste violente în Rusia! Peste 1.500 de ruși au fost arestați de autoritățile de la Kremlin! Oamenii sunt nemulţumiţi de invadarea Ucrainei

Cristina Siscanu, ingrijorata de situatia familiei din Ucraina

„Situația e gravă. De dimineață sunt ochi și urechi la știri despre situația din Ucraina. Asupra noastră se restrâng lucrurile astea pentru că verișoarele mele sunt ucrainence, fratele mamei e stabilit de foarte mult timp în Ucraina.

Are familie acolo, are două fete de vâstă apropiată cu mine, care au și ele famii și copii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Una e în Kiev, alta e în altă zonă care nu e vizată de ruși.  Verișoara mea stabilită în Kiev e la serviciu, e asistentă medicală, își desfășoară în continuare activitatea în mod obișnuit, deși au avut loc câteva atacuri militare în zină.

Panica este instalată peste tot, este haos, toată lumea este pe poziții. A vrut să meargă să-și alimenteze mașina la benzinărie. A stat trei ore la coadă să o poată alimenta. Toți sunt pregătiți pentru plecare, în caz că va fi nevoie. Unchiul meu mi-a spus că sunt echipaje de poliție peste tot, sunt verificate mașinile”, a povestit Cristina Siscanu.

Citeste si: ULTIMĂ ORĂ! Insula Șerpilor a fost capturată de trupele ruse! Totul se întâmplă la doar 45 km de România!

Cristina Siscanu vrea sa isi ajute familia din Ucraina

„Le-am propus rudelor mele să vină aici la mine, să am grijă de ele pe toată perioada asta critică. E vorba despre unchiul meu, soția lui, cele două fete care au la rândul lor soți și copii. Mi-au zis că nu vor să plece de acum de acasă, îi înțeleg, dar propunerea rămâne deschisă și dacă sunt într-un pericol iminent eu îi aștept și sunt dispusă să-i ajut cu tot ce e nevoie”,   a mai spus vedeta.