Cristina Siscanu, dezvaluiri emotionante din casnicia ei cu Madalin! Am aflat de cate ori isi spun "te iubesc", dar si ce o inspaimanta pe sotia vedetei de la Kanal D!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:16

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu formeaza un cuplu de invidiat.

Dupa cinci ani de casnicie, acestia se iubesc in continuare ca doi adolescenti, isi fac surprize si, oricat ar fi de ocupati, el- cu emisiunea si ea- cu afacerea cu incaltaminte, isi gasesc timp sa ia masa impreuna, in timpul zilei, si sa-si faca declaratii de dragoste.


Cristina ne-a marturisit ca ii pare rau de cuplurile unite de obisnuinta, interese materiale sau doar de copii si si-ar dori ca toti din jurul ei sa traiasca o poveste de iubire autentica, exact cum este cea dintre ea si Madalin.


“Ziua noastra incepe cu o declaratie de dragoste. Noi ne-am luat din dragoste, nu din alte ratiuni. Ne spunem “te iubesc” de fiecare data cand simtim asta, adica in fiecare clipa. Noi mereu suntem romantici, iar asta deriva din firescul relatiei. Vad in jurul meu cupluri triste, din pacate. Stau impreuna din diverse ratiuni, interese sau pentru ca au copii sau nu vor sa imparta averile sau le e frica sa inceapa o viata noua.
Ma inspaimanta deja… Sunt multe perechi care nu sunt asa cum ar trebui. Eu am mare grija cu relatia mea si la fel si Madalin. E important sa nu uiti nicio clipa de relatia ta. Noi suntem de sase ani impreuna, iar eu simt aceeasi emotie ca la inceput si simt asta si din partea lui. Poate doar unora le este dat sa traiasca asta. Consider ca o iubire adevarata e un dar, toate pornesc dintr-o chimie foarte puternica”, a declarat Cristina Siscanu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.