Cristina Șișcanu, în doliu! Una dintre cele mai dragi ființe din viața ei s-a stins din viață: „Să te odihnești în pace”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 11 mar 2024, 21:48

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, este în doliu.

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, a făcut un anunț extrem de trist. Vedeta este în doliu după ce și-a pierdut o persoană foarte importantă, respectiv tatăl ei.

Cristina Șișcanu în doliu! Tatăl vedetei s-a stins din viață

În urmă cu câteva momente, pe data de 8 martie 2024, Cristina Șișcanu a dat o veste care a întristat pe toată lumea.

Vedeta a anunțat că tatăl ei s-a stins din viață.

Citește și: Cristina Șișcanu își caută menajeră. Ce cerințe are și câți bani oferă: “Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică…”

Anunțul dureros a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a soției lui Mădălin Ionescu, alături de un mesaj sfâșietor.

„Te iubesc, tata! Să te odihnești în pace...”, este mesajul transmis de Cristina Șișcanu, pe pagina ei oficială de Facebook. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

”Tata a fost un om extraordinar de bun. Fără subiectivism, așa a fost. Era un om iubit de toată lumea, un om cu umor și pierderea lui e greu de dus.

Dacă eu nu îmi ocup mintea cu lucruri de făcut, nu pot să fac față durerii. Când rămân singură cu mine, dacă sunt singură în mașină, cum e acum…durerea e mare'', a spus Cristina Sicanu

Cristina Șișcanu a trecut printr-o intervenție medicală importantă

Cristina Șișcanu a anunțat pe TikTok că a făcut o schimbare la aspectul ei fizic. Este vorba despre dantura ei, astfel că jurnalista a apelat la niște fațete pentru a-și îmbunătăți aspectul zâmbetului său.

Citește și: „Vameșii elevețieni ne-au tras pe dreapta” Ce au pățit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu la intrarea în Elveția! Au fost controlați la sânge dintr-un motiv banal

Soția lui Mădălin Ionescu le-a explicat în detaliu oamenilor cum a decurs procedura, care a durat câteva ore bune, dar și ce nuanță de alb și-a ales. Cristina Șișcanu a declarat că nu și-a dorit să aibă o dantură ca cea a vedetelor de la Hollywood, ci să aibă o nuanță a dinților cât mai naturală.

„Vă pup, dragilor! Încă am un pic de anestezie. Gata! Mi s-au aplicat fațetele astăzi și va trebui să mă obișnuiesc cu ele o perioadă, dar ce vreau să vă spun este că nu ne-am văzut astăzi la față deloc pentru că a durat ceva procesul, a durat câteva ore bune și sunt foarte mulțumită de rezultat, pentru că rezultatul este unul natural. Faptul că nu mi se mișcă partea asta de gură este pentru că încă sunt sub anestezie, mai am o urmă de anestezie și nu s-a dezmorțit complet, dar ce vreau să vă spun

este că sunt foarte mulțumită de rezultat. Am ales o nuanță naturală, nu am ales un alb orbitor, am ales albul ce mai alb din albul natural.

Aceștia sunt dinții noi și de infinit!”, a declarat Cristina Șișcanu.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?