Cristina Siscanu Ionescu: "Nu imi imaginez viata fara copii lui Madalin!" Ce declaratii si-au facut cei doi de Valentine's Day VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 09:05

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu isi traiesc povestea de iubire la fel ca la inceput, intens si profund.

 Echipa "Drept la tinta" i-a surprins pe cei doi luand masa de Ziua Indragostitlor la restaurant unde mai intai Madalin i-a facut cadou Cristinei o superba pereche de pantofi.

Cei doi au declarat ca sunt la fel de fericiti ca la inceputul relatiei si ca isi doresc un copil cat mai curand. Eu sunt cea care inca mai cantaresc lucrurile, cum e mai bine si cand, a spus Cristina.
 Insa e bucuroasa ca ii are alaturi pe copii lui Madalin langa ea cu care comunica foarte bine. Nu mi-a fost usor sa ma trezesc la 26 de ani cu doi copii pentru ca practic eu eram ca un copil insa am invatat sa ma descurc iar Madalin nu  mi-a impus niciodata nimic. Ii iubesc foarte mult si nu concep viata noastra fara ei. Cat despre iubirea lor, Cristina a tinut sa precizeze ca nu a interesat-o niciodata ce au spus gurile rele despre relatia lor si si-au trait povestea de iubire ca in basme departe de rautati.
Daca am fi tinut cont de ce se spune si noi stim care este adevarul, pana acum clacam si nu mai eram impreuna

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.