Cristina Șișcanu își caută menajeră. Ce cerințe are și câți bani oferă: “Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică…”

Autor: Cristina Mocanu

Cristina Șișcanu alături de Mădălin Ionescu

Sursa: facebook.com

Prezentatoarea TV, Cristina Șișcanu, își caută o menajeră care să o ajute în treburile casnice.

În căutarea echilibrului dintre viața profesională și cea personală, Cristina Șișcanu surprinde cu un anunț neașteptat pe TikTok, căutând o menajeră care să devină parte integrantă a familiei sale. Cu cerințe clare și ofertă detaliată, prezentatoarea evidențiază importanța implicării și a pasiunii în gestionarea treburilor casnice.

Cristina Șișcanu își caută o menajeră care să se implice în treburile casnice

Cunoscuta prezentatoare Cristina Șișcanu a făcut un anunț neașteptat pe pagina sa de TikTok, căutând o menajeră care să o sprijine în gestionarea treburilor casnice.

Într-un filmuleț, aceasta a subliniat că are nevoie de o persoană pricepută și cu experiență, cu disponibilitate zilnică de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00.

Printre condițiile enunțate se numără implicarea zilnică în menținerea ordinii în casă, iar Cristina Șișcanu a evidențiat importanța ca aceasta să devină parte integrantă a familiei. Prezentatoarea a subliniat că, având două proiecte profesionale în desfășurare, are nevoie de sprijin în gestionarea sarcinilor casnice.

Citește și: „Vameșii elvețieni ne-au tras pe dreapta” Ce au pățit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu la intrarea în Elveția! Au fost controlați la sânge dintr-un motiv banal

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

@neskssa Caut menajera #menaj #curatenie #fanpage❤ #tiktok #foryou #cristinasiscanu #fypシ #news #explore #fypシ゚viral #fyp #fyppppppppppppppppppppppp #foryuuuuuuuuuuuu #fypシ゚viral ♬ sunet original- 𝘴𝓲ꫀ𝘳𝘳ꪖꪜ✌︎

Câți bani urmează să primească viitoarea menajeră?

Șișcanu a subliniat că, pe lângă competențele practice, contează foarte mult ca menajera să fie implicată și interesată în cunoașterea familiei, a casei și a rutinei zilnice. În plus, prezentatoarea a menționat că valorificarea sarcinilor nu trebuie să fie doar o acțiune automată, ci să reflecte pasiunea și dedicarea menajerei pentru ceea ce face.

Despre această colaborare, Cristina a menționat: "Ceea ce vreau să spun este că vreau o doamnă căreia să îi pese, să se integreze practic în familia noastră, să ne cunoască foarte bine casa și cum merg lucrurile la noi în familie.”

Detaliile contractuale urmează să fie discutate în privat, iar Cristina Șișcanu a invitat persoanele interesate să îi scrie în privat pentru a stabili toate aspectele colaborării.

Citește și: Cum a început relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu: ”Relația noastră a început cu Vladimir Putin” Ce greutăți a întâmpinat Cristina în căsnicia cu prezentatorul TV

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de aproximativ 13 ani și au împreună o fată pe nume Petra.

Alături de ei locuiesc și cei doi copii din prima căsnicie a prezentatorului TV cu Mihaela Coșerariu.