Cristina Siscanu: “M-a cuprins o durere insuportabila!”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:43

Cristina Siscanu Ionescu, coprezentatoarea emisiunii “Draga mea prietena”, difuzata la Kanal D, isi administreaza singura tratamentul de vindecare pentru entorsa.

In urma cu noua zile, vedeta Kanal D a facut entorsa cu ruptura de ligamente.  De atunci, Cristina este nevoita sa urmeze un tratament, bazat pe anticoagulante, injectii pe care si le administreaza singura.

“Totul s-a intamplat in urma cu mai bine de o saptamana in timp ce imi vedeam linistita de treburile zilnice, in curtea casei noastre. La un moment dat, am calcat gresit cu piciorul stang.

Pe moment nu mi s-a parut ca este grav, deoarece mi-am putut continua treaba fara probleme.  Noaptea, insa, m-a cuprins o durere insuportabila! Piciorul mi se umflase, asa ca m-am prezentat, urgent, la medic. Timp de 21 de zile trebuie sa fac anticoagulante injectabile pe care mi le administrez singura, in burta, in fiecare dimineata”, marturiseste vedeta.

Cristina Siscanu Ionescu prezinta, alaturi de Mircea Solcanu, emisiunea “Draga mea prietena”, de luni pana vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.