Cristina Siscanu si-a alaptat fetita in public, in mijlocul mall-ului! "Cand m-am asezat pe banca, persoanele care erau acolo s-au retras" Paparazzii WOWbiz.ro au surprins imagini senzationale cu sotia lui Madalin Ionescu in timp ce o hranea pe Petra!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 17:05
video Foto(4)

Cristina Siscanu a atras toate privirile, duminica seara, intr-un centru comercial din Capitala, in momentul in care a inceput sa-si alapteze fetita, in vazul tuturor.

Cristina Siscanu e una dintre mamicile care lupta pentru alaptatul in public. Sotia lui Madalin Ionescu a creat o mare controversa in mediul online, in urma cu cateva luni, cand s-a pozat alaptand fetita.


Multe femei au pus-o la zid pentru gestul ei, altele i-au tinut partea. Cert este ca legea cu privire la alaptatul in public se discuta in Parlament. Cristina chiar alapteaza in public, indiferent de locul in care se afla.
Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o in ipostaze senzationale duminica seara, intr-un mall din Capitala.

Madalin si Cristina au iesit la cumparaturi si au luat-o cu ei si pe micuta Petra in varsta de cateva luni. S-au dus intr-un hypermarket, insa la un moment dat Cristina si-a luat fetita si a iesit ca sa caute o banca pentru a o alapta, lasandu-si sotul sa continue sa faca cumparaturi.

Contactata telefonic si intrebata ce reactii au avut oamenii in momentul in care au vazut-o alaptand-o pe Petra in public, Cristina Siscanu ne-a spus ca nu prea e atenta la asemenea detalii.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro