Cristina Siscanu si Andreea Tonciu vin duminica, 12 septembrie, la “Roata Norocului”, de la ora 20:00, la Kanal D!

Author: Ana Filip
Foto(6)

Cele doua vedete invitate la Roata Norocului, duminica, 12 septembrie, vor incerca sa castige cat mai multe premii pentru un nou caz social impresionant.

Bursucu si Ana Barnoschi va asteapta duminica, 12 septembrie 2021, cu o noua editie de senzatie a indragitei emisiuni concurs, "Roata Norocului", de la ora 20:00, la Kanal D! Cei doi simpatici prezentatori v-au pregatit noi momente amuzante, distractie cat cuprinde, premii inedite, dar si invitati pe masura.

Cristina Siscanu si Andreea Tonciu vor invarti “Roata Norocului”, duminica, 12 septembrie, la Kanal D!

Ca in fiecare duminica, de la ora 20:00, Ana-Maria Barnoschi si Bursucu sunt gata sa dea startul unei noi editii incendiare a emisiunii “Roata Norocului”, plina de momente hazlii, multa voie buna, premii fabuloase in bani sau produse electrocasnice, o masina si multe alte surprize de pomina.

Cristina Siscanu si Andreea Tonciu au lasat orice mici rivalitati deoparte, din vremea in care erau concurente la "Bravo, ai stil! Celebrities" si isi vor uni fortele pentru a lupta sa ofere o mana de ajutor unui nou caz social impresionant.

Productia “Roata Norocului” este una dintre cele mai vizionate si apreciate emisiuni de divertisment, ce a captivat publicul de multi ani incoace. Asa cum obisnuieste, Ana Barnoschi isi va face aparitia in noi ipostaze amuzante. De aceasta data va intra in pielea unui designer si va fi o experta in fashion, spre marea uluire a colegului ei, Bursucu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu vor lipsi nici pedepsele de senzatie din meniul editiei de duminica a emisiunii "Roata Norocului". Cele doua invitate vor accepta toate provocarile pentru a reusi sa mearga mai departe in concurs si sa castige cat mai multe premii pentru cazul social. Totodata bandul emisiunii, in frunte cu solista Iulia Dumitrache, vor incanta publicul cu cele mai frumoase refrene ale melodiilor care au facut istorie pe piata muzicala romaneasca si nu numai.


Nu pierdeti o noua editie incendiara Roata Norocului, duminica, 12 septembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Kanal D, primul loc în topul audiențelor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu show-ul “Roata Norocului”

Citeste si: Diana Matei si What’s Up vin duminica, 29 august, la “Roata Norocului”, de la ora 20:00, la Kanal D!