Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au o gradina de vis! Uite unde isi petrec diminetile si cat de frumos este la ei acasa

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 01:50

Razvan Voicu, reporterul emisiunii "Draga mea prietena" a vizitat casa de vis a frumosului cuplu Madalin Ionescu si Cristina Siscanu, mai mult decat atat acesta a inceput transmisiunea live mandrindu-se cu faptul ca prezentatorul emisiunii "WOWbiz" i-a oferit o cafea extraodinar de buna.

"Suntem intr-o curte foarte frumoasa si vreau sa vad daca a noastra colega, chiar ea are grija de acesta minunata gradina", a spus reporterul.

 

Cristina a fost surprinsa de camere de filmat in timp ce-si facea exercitiile de inviorare in propria curte. "Noi am pus mai multe plante aici: cimbru, lavanda, rozmarin si am zis sa punem mai multe plante de acest gen in curte.

Uite avem si mure si acum trebuie sa punem niste ingrasamant florilor", a spus Cristina.

 

Sotia lui Madalin Ionescu a aratat telespectatoarelor emisiunii "Draga mea prietena" cum ingrijeste florile, dar si cum se prepara ingrasamantul pentru flori.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

Cei

doi soti iubesc foarte mult natura si si-au facut o gradina foarte frumoasa in curte. Au multe flori, plante cu proprietati deosebite. Cristina Siscanu a dezvaluit ca atat ea, cat si Madalin se ocupa de gradina: "El o uda mereu cand vine de la emisiune".

 

"Le recomand tuturor sa isi ia lavanda sau rozmarin. Lavanda te vindeca de depresie, iar rozmarinul ajuta la ficat", a spus Madalin.