Cristina Siscanu si Madalin Ionescu au vorbit despre calvarul prin care au trecut! "Am alunecat pe o panta si am ajuns in depresie"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 mar 2017, 20:46

Cristina Siscanu si Madalin Ionescu formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul romanesc, dar, in trecut, cei doi au trecut prin clipe extrem de grele.

Ea a trecut printr-o depresie crunta, a avut nevoie de terapie, iar el a avut anumite probleme cu alcoolul. In aceasta seara au dat cartile pe fata si au vorbit deschis despre calvarul prin care au trecut.

" Cristina mi-a crescut copiii in cea mai importanta perioada a vietii lor. Este o persoana extrem de desteapta, cu sapte clase peste multi si a fost nevoita sa suporte rautatile altora si multe alte probleme si a ajuns sa cedeze",

a explicat Madalin, fiind imediat completat de catre sotia lui.

" Da, asa este, la un moment dat am alunecat pe o panta si am ajuns in depresie. Madalin este o persoana cum poate rar intalnesti. El are o intelegere a lucrurilor extrem de profunda. A trecut si el prin multe si a stiut sa ma sustina. Mie imi era extrem de greu cand l-am vazut ca sufera mult din cauza mea".


Ajunsesera sa locuiasca separat, iar acum a venit momentul sa explice de ce au facut acest lucru. Mai mult, Madalin Ionescu a spus si faptul ca in acea perioada a inceput sa consume mai mult alcool." Nici eu nici ea nu am dorit nicio secunda sa ne despartim. Am trecut printr-o perioada gri in care ea nu isi dorea ca eu sa nu alunec in aceeasi panta.
Aveam niste responsabilitati, aveam o emisiune de facut, sa am grija si de copiii. Era greu. In acea perioada am ajuns sa beau mai mult ca sa uit starile prin care treceam, sa se faca dimineata si sa o iau de la capat a doua zi
", a dezvaluit Madalin.

Cristina Siscanu a ales sa se apropie de Dumnezeu, dar a apelat si la ajutorul unui specialist pentru a trece peste aceste probleme.
" In perioada respectiva eram intr-o stare extrem de sensibila si ma enervam de la orice. Atunci m-am apropiat mai mult de Dumnezeu si am inceput sa merg in locuri incarcate de credinta. Ma rugam la Manastiri si la Biserici. In acele momente eram mult mai linistita. Eu am amanat mult momentul de a merge la psiholog. Stiam ca o sa imi treaca, dar la un moment dat mi-a disparut speranta si ma gandeam ca trebuie sa traiesc cu aceste stari toata viata.
Am mers la psiholog si am decis sa vorbesc despre mine, despre starile mele. Doamna psiholog imi explica tot ce se intampla in interiorul meu, ce reactii chimice au loc in creier. Stiam absolut tot si ea imi explica stiintific ce se intampla in creier cand ajungi in astfel de situatii
", a dezvaluit Cristina.

Madalin a concluzionat si a rasuflat usurat ca lucrurile sunt extrem de bine acum intre ei.
" Mie mi-a fost greu pentru ca nu reuseam sa o determin sa sara etapele astea ale suferintei. Creierul meu ajunsese sa dea rateuri si ma gandeam ca lucrurile vor evolua intr-un sens nefericit. Ma bucur ca acum totul este bine si ca suntem bine. Ne iubim enorm si asta conteaza".

Urmareste aici materialul video!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”