Cristina Siscanu si Mircea Solcanu s-au pregatit intens pentru prima emisiune 'Draga mea prietena'! "O sa fie ceva dinamic"

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Cristina si Mircea formeaza cel mai nou cuplu de prezentatori tv de la Kanal D."Ne-am cunoscut aici, la Kanal D, fiind invitat la mai multe emisiuni. Ne-am imprietenit imediat pentru ca avem multe lucruri in comun", a dezvaluit Mircea.

"Ne-am cunoscut aici, la Kanal D, fiind invitat la mai multe emisiuni. Ne-am imprietenit imediat pentru ca avem multe lucruri in comun. Acum vom prezenta impreuna o emisiune dinamica, energica. Ne pregatim intens pentru ca telespectatorii sa fie multumiti de ce vor vedea.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16765670/1/media-140951241663208300.png
Cu Madalin o sa ma vad pe aici, pe holurile televiziunii, ne vom saluta si apoi in weekend ne vom razbuna", a spus Cristina Siscanu razand pentru Stirile Kanal D.



"Bineinteles ca ai emotii, fara ele nu ai succes. Imi va fi greu sa ma trezesc dimineata, inainte aveam emisiuni noaptea. Acum am schimbat fusul orar, dar am alarme interesante pe telefon care te trezesc din cel mai adanc somn", a spus Mircea Solcanu.

Nu rata, de maine dimineata, de la ora 10:00, prima editie de toamna a emisiunii 'Draga mea prietena' prezentata de Cristina Siscanu si Mircea Solcanu.
VEZI VIDEO CU CEI DOI PREZENTATORI PE WOWBIZ.RO!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.