Cristina Șișcanu, ținta criticilor pe instagram: "Arăți exact ca o păpușă gonflabilă." Cum a răspuns vedeta?

Autor: B.H.
Actualizat: 20 mai 2020, 18:36

După ridicarea restricțiilor, Cristina Șișcanu s-a grăbit să ajungă la salonul de înfrumusețare și cu această ocazie și-a făcut o schimbare radicală de look.

Cristina Șișcanu a decis că este cel mai potrivit moment pentru a-și schimba coafura, astfel că după ce restricțiile au fost ridicate, vedeta s-a lăsat pe mâna specialiștilor.

Schimbarea de look a fost apreciată de prietenii virtuali, însă au existat și comentarii negative, dar care de această dată nu au fost legate de noua tunsoare a vedetei.

Citeste si: Andrei si Karina, moment romantic! Tanarul i-a cantat iubitei sale cateva versuri superbe!

Cristina Șișcanu, ținta criticilor pe instagram: "Arăți exact ca o păpușă gonflabilă." Cum a răspuns vedeta?

Nu de puține ori s-a întâmplat ca postările Cristinei Șișcanu să stârnească controverse în mediul online. Fie ținuta nu era cea potrivită, fie machiajul nu o avantaja, fie coafura era greșit aleasă.

Ei bine, de această dată, un alt lucru a atras atenția unei urmăritoare. Mai exact, Cristina Șișcanu a fost acuzată că a abuzat de operațiile estetice și că a ajuns să semene cu o păpușă gonflabilă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce se intampla cu Ricardo si cu Deea la cateva luni dupa ce au parasit emisiunea ''Puterea dragostei''? Cei doi au mers la manastire!

"Gata te-ai transformat și tu. Ți-ai ridicat obrajii până în ochi. Acum arăți exact ca o păpușă gonflabilă.", a fost mesajul pe care Cristina Șișcanu l-a primit. 

Vedeta nu s-a abținut și a simțit nevoia să se apere: Nu am niciun pic de silicon în mine. Mulțumesc pentru compliment. 

Răspunsul Cristinei Șișcanu nu a mulțumit-o pe cea care a acuzat-o că a trecut pragul medicului estetician, astfel că replica a venit în scurt timp: Aşa spun toate! Nu ați recunoaşte vreuna!

Citeste si: Ștefania se întoarce la Puterea Dragostei? Declarații ȘOC despre Livian ”Știe să facă o femeie fericită” VIDEO EXCLUSIV