Cristina Spatar a avut parte de surprize neasteptate in Malta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:22

Trei zile in Malta si vacanta devine din ce in mai captivanta! Cand credea ca le-a vazut si le-a auzit pe toate, sortii i-au mai pregatit ceva Cristinei Spatar.

Ora 12.00. Ne-am imbarcat pe vas si am pornit spre urmatoarea destinatie. Locatia aleasa pentru filmare: Laguna Albastra. Ei, credeati ca o sa o vedeti pe cantareata in aceasta ipostaza? Iata cum vacanta in Malta devine din ce in ce mai captivanta! Cristina Spatar se coafeaza si se machiaza la shaormerie! Asta da veste bomba!

Cristina Spatar nu are fite! Sa mai zica cineva ca diva noastra alege numai locatii scumpe si extrem de comode.

Nicidecum! Cand este vorba sa ajute echipa, merge si pe improvizatii! Nu i-a trebuit decat un scaun, o priza si multa rabdare ca sa iasa totul perfect pentru urmatorul cadru!

Ultimele repetitii si diva merge la filmare! Atentie acum urmeaza scene fierbinti in Malta! Si nu din cauza temperaturilor de peste 30 de grade, ci datorita imaginii oferite de Cristina Spatar. O zi plina la filmare nu se putea incheia decat cu o plimbare relaxanta prin port si cu sesiune de shopping!

Dar, cand sa plateasca o palarie, ce sa vezi? Se aude in difuzoare o piesa
romaneasca: "Melodia noastra! Nu pot sa cred!". Gata, destule emotii pentru  o singura zi! Un pic de odihna nu strica! Cine stie ce ne mai asteapta in Malta? Doar urmeaza o calatorie plina de emotie in insula Ozo. Ramaneti cu ochii pe noi!  Pentru ca marti, tot la Stirile Kanal D de la ora 19.00 veti afla mai multe despre peripetiile Cristinei Spatar!
##VIDEO116475##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.